un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 noiembrie 2016

1 Nov 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

NSFW: Zhara Nilsson.

    19 comentarii

  1. Fiscul face orice numai sa recupereze banii de la marii datornici nu.

      (Citează)

  2. Alta stire: au crescut preturile pe Emag. Se pregatesc de Black Friday :)

      (Citează)

    • N-ai inteles, au crescut preturile pentru ca inainte de black friday nu mai aplica reduceri, nu pentru ca le-au marit ca sa aiba de unde scadea.

        (Citează)

  3. Sunt curios daca vor ataca cumva zecile sau poate chiar sutele de saituri care vand haine si incaltaminte fake. Unele au marfa la vanzare de sute de mii de euro (vezi http://www.hot-sales.ro/). Doamne-ajuta.
    Ce ma enerveaza pe mine la culme este ca romanul n-are pic de bun simt si haleste tepele astea cu zambetul pe buze. Adidasi de 800-1000e care nu se mai gasesc pe nicaieri decat exclusiv la preturile acestea la 4-500lei? SIGUR, SEEMS LEGIT. Site-uri care n-au nici un fel de date de identificare ale unei firme? DA, DE CE NU?

      (Citează)

    • adidasi de 1000 de euro? fac si cartofi prajiti?

        (Citează)

    • Si paginile de fb care vand tot felul de gunoaie, haine, pantofi, bijuterii. Macar de le-ar lua si pe alea la puricat, dar nu cred.

        (Citează)

    • Giovani, nu ma asteptam sa fii sarak. Ar trebui sa stii ca produsele high-end costa *o idee* mai mult decat cele mainstream. Daca nu ti le permiti tu nu inseamna ca nu si le permite nimeni lol

        (Citează)

    • Aici nu e vorba de saracie…ci de prostie….

        (Citează)

    • dezvolta, te rog.

        (Citează)

    • Sunt geci de piele fabricate in Romania…pret real cca. 200 euro, care se vand la Milano la magazine de figuri cu 1000 de euro sau chiar mai mult…deci in afara de cazul in care adidasii aia sunt din piele de puta de papagal cusuta cu fir de aur sau sa aiba un laptop incorporat sau sa fuga singuri…1000 de euro dau doar prostii care vor sa se sparga in basini in fata altora la fel de prosti ca ei…

        (Citează)

    • Si inca ceva…probabil miliardarii cu scoala din top 50 mondial sunt saraci de se imbraca absolut normal, cu o tinuta zilnica de pana in o suta sau doua de dolari…sau nu stiu ce inseamna sa ai valoare.

        (Citează)

    • corect, asa e. si aifonu costa pe piese 200e, da’ e lumea proasta ca il cumpara, pentru ca da, suma componentelor = suma retail. iar cat despre oamenii cu adevarat bogati, majoritatea COVARSITOARE au pe ei haine si accesorii scumpe sau foarte scumpe. imi vin fix 4 insi in minte care sunt obscen de bogati (sau au fost) si care nu dau doi bani pe haine. atat. si nici macar astia n-au pe ei doar 200$. cacaturile alea de turtlenecks de le purta jobs costa cam atata. la ei e vorba ca incearca sa elimine timpul pierdut in care stau si-si aleg tinuta, nu este vorba de bani, lol. stai linistit, exista adidasi MULT mai scumpi decat 1k. nici aia nu fac cartofi prajiti.

        (Citează)

    • trebuie sa citesti cu mai multa atentie…am zis “pret real”, nu “cost de productie”…intelegi diferenta? si WOW…chiar sunt adidasi mai scumpi de 1000 de euro? tocmai mi-ai daramat intregul Univers…well…nu e prost cine cere…

        (Citează)

  4. Giovani:
    adidasi de 1000 de euro? fac si cartofi prajiti?

    Nop. Dar merg singuri.

      (Citează)

  5. Daca apa filtrata cu Brita o iei de la robinet si apoi o bagi in espressor, sa stii ca nu faci prea bine. Apa de la robinet este foarte dura si, in general, asta e principala ei problema pentru espressoare si filtre de cafea. Filtrul Brita nu decalcifiaza deloc. Mai bine pui apa plata, recomand Bucovina sau Dorna (mi-au recomandat si mie niste baieti de la HoReCa, ce se ocupau de service-uri la echipamente).

      (Citează)

  6. Albastrul “intentionat” pentru Note 7? Poate la “Nuremberg”

      (Citează)

  7. Intentionam sa imi iau ceva de pe acest site, poti detalia de ce crezi ca nu sunt originale?

    Din ce am vazut accepta “livrare cu verificare”, deci ii pot trimite instant inapoi.

    mihai:
    Sunt curios daca vor ataca cumva zecile sau poate chiar sutele de saituri care vand haine si incaltaminte fake. Unele au marfa la vanzare de sute de mii de euro (vezi http://www.hot-sales.ro/). Doamne-ajuta.
    Ce ma enerveaza pe mine la culme este ca romanul n-are pic de bun simt si haleste tepele astea cu zambetul pe buze. Adidasi de 800-1000e care nu se mai gasesc pe nicaieri decat exclusiv la preturile acestea la 4-500lei? SIGUR, SEEMS LEGIT. Site-uri care n-au nici un fel de date de identificare ale unei firme? DA, DE CE NU?

      (Citează)

  8. Giovani:
    adidasi de 1000 de euro? fac si cartofi prajiti?

    probabil si mici la gratar + bere la pet…

      (Citează)

  9. Tag Hauer o duce bine dpdv economic. Asta la 10 mii de dolari e un model mai cu mot fata de altele. Marseaza pe politica similara cu Apple: scump si frumos.

    De anul trecut (cred) ei scot in fata Tag Connected, care e smartwatch. Poate fi (cred ca mai e asa ) schimbat cu un Carrera automatic dupa 2 ani, asta gratis. Connected costa 1500 dolari.

    Ei se adreseaza unor oameni cu alte salarii.
    Tag Hauer Connected e 1,500 de dolari, iar un salariu mediu in SUA e 3,100 dolari. Pt un american un ceas de genul Tag e jumatate din salariul lunar.

    In Romania salariul mediu e 2,000 de lei. Smartwatchul romanesc Vector Luna e 1,500 de lei. Unii il cumpara. Daca ne raportam la cat de greu e sa cumperi unul, as spune ca TAG e mai ieftin raportat la puterea de cumparare. Desigur, nu cel de 10,000.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus