un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole bune de citit – 27 noiembrie 2016

27 Nov 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Guvernul recunoaște că scoaterea firmelor din clădirile cu bulină roșie a fost un eșec. Ce surpriză, puteam să le spun și eu asta. Ei chiar credeam că respectiva lege va debloca peste noapte consolidarea clădirilor, când acolo opreliștile sunt lipsa banilor și a acordului locatarilor.

Pavilionul central Romexpo va fi transformat în sală polivalentă pentru activități sportive. “în maxim un an și jumătate”, deși cred că timpul curge altfel pentru Firea. Ideea nu-i rea, e deja construit, spațiu este, loc de parcări ar mai fi, dar pentru a muta cu bine târgurile de acolo ar trebui finalizate cele două hale de lângă pavilion, a căror construcție este blocată de vreo 20 de ani.

Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Soros. Că fără el, nu mai au paranoicii pe cine să considere că manevrează țara.

Ceasul de buzunar al lui Mihai Eminescu a fost vândut cu 19.000  de euro. Ieftin, zic eu. Cred că ar fi putut valora mai mult de atât pentru colecționarii de antichități.

100 de fotografii celebre. Încă o listă bună.

Puteți vota jocuri pentru premiile Steam. Și nu sunt premii normale, ci au categorii precum cel mai emoționant joc, jocul care a rezistat cel mai bine timpului șamd.

A început votul popular la competiție de antreprenoriat Chivas The Venture. Sunt 5 finaliști, proiectele lor sunt foarte mișto și le găsiți explicate acolo, iar cine strânge mai multe voturi ia 3000 de euro premiu. În paralel, juriul alege cineva se va duce la finala internațională.

Find My Phone este inutil. Îl poți găsi, dar Poliția nu te va ajuta să-l recuperezi.

Primarul Firea a anunțat ce va organiza în București în luna decembrie. Multe târguri de produse și cadouri, artificii, spectacole; încă nici o vorbă despre când se aprind luminile de sărbători.

Cocktailuri de mic dejun.

Sper că va câștiga Rosberg.

 

    7 comentarii

  1. Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Soros…. si pe Hitler sa-l odihneasca in pace.

      (Citează)

  2. a castigat rosberg, dar tot hamilton e mai bun

      (Citează)

  3. Apropo de articolul cu findmyphone:
    http://fusion.net/story/287592/internet-mapping-glitch-kansas-farm/

    Un citat, dar tot articolul e interesant:
    “Tony Pav lives in a house at the end of a cul-de-sac in Ashburn, Virginia. Among other things, Ashburn is home to a number of large data centers—the giant buildings that companies like Google and Facebook use to store their huge clusters of servers. As a result of all of these data centers, there are a gigantic number of IP addresses associated with Ashburn—more than 17 million in all.

    And due to the way MaxMind selected its default locations, all 17 million of these IP addresses appeared to be located in Pav’s home.

    Pav told me he first started experiencing problems four years ago. In 2012, he came home late one night to find the police about to break down his door. They said they were looking for a stolen government laptop with personal information on it. He let them in to search; it wasn’t there, even though its IP address was pointing right at his house.”

      (Citează)

  4. Am nominalizat si eu la test of time “baldur’s gate 2” si la i think this game was cool “faeria”. Chiar sunt curios ce nominalizari o sa fie, cateva categorii mi se par foarte bune

      (Citează)

  5. Nico merita acest titlu. A fost mai bun per total in acest an. Are noroc si de o masina care nu are rivali la ora actuala.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus