un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 17 octombrie 2016

17 Oct 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Iată trailerul pentru Planet Earth II. Nu știu cum au reușit să filmeze atât de aproape de animale, dar imaginile sunt extraordinare:

  8 comentarii

 1. Eu am buton home pe Android 6 + Nexus 5, e sub forma unui cerc in centrul de jos.

    (Citează)

 2. Uneori raman patrat de ce prostii scrii:
  – Android are buton de home de ani de zile
  – teleobiectiv si zoom, de exemplu, sau editare digitala si efecte speciale

    (Citează)

  • Dacă nu ar mai folosi telefoane Samsung (pentru că arată bine, nu ca Nexus-urile cele urâte, după cum scria mai demult), n-ar mai avea buton fizic pentru Home de ani de zile. Și nici problema de mai sus. ?

     (Citează)

 3. Apropo de stirea cu iOS, pe S4 exista ceva de genul asta pentru butonul back. I s-a stricat unei colege si am gasit asta prin setari, acum ceva timp.

    (Citează)

 4. Cu fusion, sa ma anuntati cand functioneaza.

    (Citează)

 5. Zice si in articolul cu iPhone, se poate activa si din meniul de Accesibility. No, la fel e pe Android: Settings -> Accesibility -> Universal touch

    (Citează)

 6. sezational trailer-ul de la planet earth 2.
  pur si simplu senzational!
  multumesc

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus