un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 13 octombrie 2016

13 Oct 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

 

La Summer Well concertul Hurts a fost filmat cu o cameră 360 de grade:

  6 comentarii

 1. Hah, majoritatea reducerilor de la FashionDays sunt bullshit de genul blugi redusi de la 800 RON la 250 RON, blugii aia erau 350 RON saptamana trecuta. Dar am gasit si cateva oferte bune, am luat doua perechi de Levi’s la 150 bucata, cel mai ieftin i-am gasit pana acum la 250 RON

    (Citează)

 2. Fashion Days sunt aia la care te abonezi pe e-mail si nu mai scapi decat cu fire rupte de par din cap incercand sa scapi cand observi cat de retarzi sunt.

  Deci da, bullshit la tot.

  Mihai:
  Hah, majoritatea reducerilor de la FashionDays sunt bullshit de genul blugi redusi de la 800 RON la 250 RON, blugii aia erau 350 RON saptamana trecuta. Dar am gasit si cateva oferte bune, am luat doua perechi de Levi’s la 150 bucata, cel mai ieftin i-am gasit pana acum la 250 RON

    (Citează)

  • Nu mai au sistemul cu email de mult, cred că 2-3 ani. Este doar unul dintre cele mai mari magazine online de la noi, cu câteva mii de comenzi zilnic.

     (Citează)

  • ” te abonezi pe e-mail si nu mai scapi decat cu fire rupte de par din cap…”

   Spam buton is out of order?
   (#facepalm?)

     (Citează)

 3. Mersi pur le pont du FD.
  Trening+blugi (Firma Bah!!!!) cu cupon – 50=217lei în vreo… câteva rate.
  Era sa nu comand din cauza sistemului ciudat de mărimi.
  https://www.b-mall.ro/marimi.html m-a ajutat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus