un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 septembrie 2016

6 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

NSFW: ne mai uităm o dată la Anastasia Kvitko din simplul motiv că am aflat că are doar 21 de ani. Cum ajungi să arăți așa la 21 de ani?

    13 comentarii

  1. Cea mai mare prostie mi se pare ca sa faci misto de niste lucruri pe care altii le considera sacre. Nu e nici cea mai mica smecherie si uneori urmarile sunt direct proportionale cu ce considera vatamatii ca meriti, in unele cazuri moartea (Charlie Hebdo), in acest caz posibil ani de puscarie.

      (Citează)

    • Corect, toti oamenii ar trebui sa trateze cu respect parerile personale are tuturor celorlalti oameni si sa isi adapteze actiunile pentru a nu insulta in vreun fel acele pareri, sub pedeapsa mortii sau inchisorii, indiferent de corelatia cu legea si de granularitatea sau absurditatea parerilor respective.

        (Citează)

    • Asta cu ce-i sacru și ce nu se mai schimbă după o vreme. Nu de alta, dar acum niște vreme în Europa zeul suprem era Jupiter.

        (Citează)

  2. aia la 35 de ani o sa fie cat butoiu de 200 cu muraturi .

      (Citează)

  3. O posibila explicație pentru ultima întrebare ar fi ca la tastarea “anastasiya kvi” google îți sugerează imediat “anastasiya kvitko surgery”.

      (Citează)

  4. sincer eu vreau sa se aprobe legea aia cu 500 de metri. O sa fie abrogata a doua zi, dar intre timp va vedea o lume intreaga ce jeguri proaste populeaza parlamentul Romaniei.

      (Citează)

  5. Aia cu antenele telecom este de fapt invers – guvernul a dat un punct de vedere care zice ca nu e nevoie de noua lege (cea propusa), ca cea existenta e ok si ca legea noua ar face imposibila functionarea unor terminale. Deci un punct de vedere contra.

    Asta nu ii va opri insa pe parlamentari sa voteze ca boii orice, punctul ala de vedere e consultativ, dar poate totusi il citeste cineva inainte de votul organizat.

      (Citează)

    • Conteaza doar cat marcheaza jucatorii de pe piata.
      Sa speram ca Ministerul Comunicatiilor nu are specialisti ca si ministrii care nu stiau sa deschida un PC.
      Politicienii doar asteapta sa vada care si cum cotizeaza.
      Am vazut cu retelele subterane Netcity sau cu introducerea standard-ului DVB-T si DVB-T2. Le-au facut praf, mana in mana cu firmele de CATV.

        (Citează)

  6. Care model de 1060? Ala bun sau ala castrat? Trebuie specificat pentru ca in niciun caz modelul la 1000 de lei nu e cel bun pe care toti il vad in recenzii:

    http://www.techspot.com/articles-info/1237/bench/MEC_01.png

    Din cauza faptului ca au denumit la fel un cip castrat, omu crede ca isi ia super placa la 1000 de lei, cand de fapt primeste cu totul altceva.

    Nu degeaba AMD a denumit placile R9 390 si R9 390X!

    Pentru ca unul din ele e un cip cu mai putine unitati de procesare si implicit alt produs cu alta performanta. Dar Nvidia fiind Nvidia, au pus acelasi sticker pe placa pentru ca un cumparator sa creada ca primeste ceva bun si de fapt, teapa!

    In loc de GTX 1060 castrat, exista RX 480 4GB. GTX 1060 varianta normala, da, merita mai mult decat RX 480 8GB. Dar un oarecare gigel care nu se uita pe toate specificatiile sa vada numarul de unitati de procesare nu va sti asta. Implicit pe asta mizeaza Nvidia si uite asa le cresc vanzarile si profiturile record prin tactici de-a dreptul infecte.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus