un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am fost la lansarea iPhone 7 de la Vodafone (p)

23 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Ca și în anii trecuți, totul s-a întâmplat la magazinul Vodafone din Centrul Vechi. Cum noul iPhone 7 vine și în culoarea negru-negru (așa îmi place mie să spun pentru Jet Black, deși “negru batman” sună la fel de bine), lansarea a fost făcută tot sub sloganul “Black is the new black”, care s-a potrivit bine la miezul nopții.

Iată cum a arătat:

Personal nu sunt mare fan al noii culori “jet black”, mai ales că cei de la Apple avertizează că procedeul de obținere a culorii face modelul mai predispus la zgârieturi. Eu am considerat mereu că telefoanele arată mai bine în diverse culori sau măcar pe o nuanță deschisă de gri, că le stă mai bine așa când ecranul oricum este viu colorat. Cu toate acestea, văd că toată lumea așa îl vrea, jet black.

Găsiți ambele variate, 7 și 7 Plus, expuse la magazinul de pe strada Lipscani, dacă vreți să-l butonați cu mână voastră.

Varianta noastră de iPhone (model A1778 pentru 7 și A1784 pentru 7 Plus) folosește un modem Qualcomm MDM9645M de tip LTE cat. 12, adică suportă un maxim de 450 Mbps download prin agregarea a trei benzi. Vodafone a anunțat recent că oferă 4G cu agregare pe două benzi la nivel național (și nu m-ar mira să testeze pe trei benzi în anumite zone), așa că noul iPhone vă va permite să folosiți din plin capabilitățile Supernet 4G+ acum și în următorii ani.

Apple a primit la nivel mondial mai multe precomenzi decât poate duce, anunțând că face tot posibilul pentru a furniza iPhone 7 Plus și iPhone 7 Jet Black pe măsura solicitărilor din lume. Cea mai simplă metodă de a obține unul cât mai repede rămâne comanda online (și vedeți pe site și modelele cu stocare mai mică), în caz că nu găsiți la magazinul Vodafone din preajma voastră. Se dau și în România precum proverbiala pâine caldă. Luați-l la abonament sau prelungire și aveți diverse discount-uri de preț.

    7 comentarii

  1. Greu găsești poze in detaliu cu noul iPhone. Zici că e conspirație. Eu nu pricep cum să-l comanzi dacă nu știi cum arată. Speram ca măcar aici să văd poze clare cu el…

      (Citează)

    • pai cum sa-si dea seama dusmanii ca am ultimul iphone daca nu e jet black??

        (Citează)

    • Corect. Am avut următoarea discuție cu cineva:

      – Vreau jet black!
      – Dar se zgârie ușor!
      – Nu contează, îi pun husă transparentă!
      – De ce nu-i pui direct husă neagră?
      – …

        (Citează)

    • Eu am fost cu telefonul în buzunar, iar să fotografiezi ceva negru pe fundal alb nu iese bine. Buhnici are unul, iar Emil Dragotă de la gadget.ro are altul, deci vei vedea la ei.
      Dar nu sunt destule review-uri pe net?

        (Citează)

  2. Din cate am inteles acest model aduna mai multe amprente decât un sezon din CSI New York!

      (Citează)

  3. Tehnologia parca alearga prea repede !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus