un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un concurs simplu – trebuie doar să te uiți pe fereastră

11 Aug 2016  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Cei de la VEKA, producător de profile de PVC clasa A pentru ferestre “termopan”, reiau și anul acesta un concurs frumos de anul trecut și îl organizează la ei pe Facebook și Instagram.

Regulamentul poate fi consultat aici, dar, pe scurt, trebuie să urcați o fotografie pe Facebook sau Instagram cu hashtag-urile #VEKARomania #vacanta #lafereastramea. Fotografia trebuie să înfățișeze un cadru de fereastră și o atmosferă relaxantă, de vacanță, dincolo de acesta. Nu contează că-i făcută la voi acasă, importantă e atmosfera. Pentru a vă înscrie în concurs mai trebuie doar să-i anunțați pe cei de la Veka de link-ul imaginii. Premiul mare este o vacanță în Grecia cu avionul și cazare all-inclusive pentru două persoane.

Eu, de exemplu, am pus fotografia de mai jos. Eu mi-am terminat vacanța, dar nu văd nici un motiv pentru care Dobby să nu se bucure de un cappuccino bun în timp ce se relaxează privind păsări, alte pisici și omuleți de la fereastră. Îi place cafeaua!

dobby_cafea_veka

(Da, așa beau cafeaua, din pahar de martini. Dacă pui și un pic de tărie – sau mai multă – e ca un cocktail.)

    5 comentarii

  1. Deci asta este cruzime fata de animale care nu se pot apara.Ce suflet sa ai, ca sa-i dai pisicii o cafea fara sa-i oferi si o tigara, ce suflet ?

      (Citează)

  2. Andrei:
    Deci asta este cruzime fata de animale care nu se pot apara.Ce suflet sa ai, ca sa-i dai pisicii o cafea fara sa-i oferi si o tigara, ce suflet ?

    :)) Bine spus, m-ai facut sa rad. Ma voi inscrie si eu la acest concurs, plus ca ar fi super o vacanta in Grecia.

      (Citează)

  3. Ce pofta mi-ai facut! De vacanta, de cafea, de martini! pis pis

      (Citează)

  4. Dobi – dobitoace – animale (româna veche) :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus