un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 august 2016

11 Aug 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

 

    12 comentarii

  1. Altex-Tableta samsung tab E 560-peet 799 redusa de la 999.
    Saptmana trecuta o gaseai la emag cu 623 RON.

      (Citează)

  2. Emag – Pamantul lung: Pamantul lung. Partea I – 24.95 (redus de la 39.99) + transport 9.99 = 34.95.
    Altex – Pamantul lung: Pamantul lung. Partea I – 19.95 + transport free = 19.95.

    Morala – daca vrei sa cumperi, gasesti. Cand ai gasit tableta la 623 de lei, ai luat-o.

    Daca vrei doar sa o arzi pe net comparand preturile mai bine stai jos, nota 2!

      (Citează)

  3. Au reusit sa f…a si black friday-u in rromanica. Speram ca aia mai cu apa calda sa inventeze altceva sa ne putem bucura macar 2 ani. Daca anii trecuti ma pregateam din timp pt black friday, acum sunt doar curios. Black friday ( vinerea neagra, cu accent pe VINERI): cred ca l-au extins la un numar de 100 de zile. Macar emagu daca avea decenta sa mentina traditia cu o zi, si atat. Dar si ei prefera sa ciupeasca cat de putin de cat mai multe ori. Pacat, primele 2 editii au fost frumoase. Acum le-a cam disparut farmecul.

      (Citează)

    • Inevitabilul comentariu despre Black Friday la Altex. Au anunțat de anul trecut că vor face unul pe trimestru, să trecem peste acest șoc.

        (Citează)

  4. Eu chiar inteleg de ce cauti tu pamant. Cel care te sustine a fugit cand ti-a simtit personajul inutil calcandu-l.

    Stefan:
    Emag – Pamantul lung: Pamantul lung. Partea I – 24.95 (redus de la 39.99) + transport 9.99= 34.95.
    Altex – Pamantul lung: Pamantul lung. Partea I – 19.95 + transport free = 19.95.

    Morala – daca vrei sa cumperi, gasesti. Cand ai gasit tableta la 623 de lei, ai luat-o.

    Daca vrei doar sa o arzi pe net comparand preturile mai bine stai jos, nota 2!

      (Citează)

  5. Black Friday de vara :)))))) As da afara tot departamentul de marketing de la Altex. Sunt varza rau de tot.

      (Citează)

    • Stai liniștit, ca acum 2 ani cand au venit cu kktu asta de promoție vopsita sigur departamentul de marketing a fost laudat, daca nu si premiat. Daca seful care a acceptat aceasta campanie a fost asa de prost incat sa isi puna parafa, cred ca a fost îndeajuns de prost incat sa le dea si o prima.

        (Citează)

    • Eu cred că de fapt fac foarte bine ceea ce fac. Au anunțat că vor face un Black Friday în fiecare trimestru și așa se întâmplă, iar vânzările merg bine.

      Mai mult, cred că Altex/MG nu au nici un interes ca Black Friday să fie doar în noiembrie. Ei au o mare rețea de magazine și vor să vândă tot timpul anului, că altfel pierd bani, prin urmare nu m-ar mira dacă strategia lor secretă este să distrugă ideea că Black Friday este doar o dată pe an.

      Așa că e de înțeles de ce ideea respectivă chiar a fost bine primită și premiată, spre supărarea altor magazine online.

        (Citează)

  6. Suna cam ciudat Black Friday de vara. Preturile sunt remarcabile, mi-ar fi placut sa se numeasca altfel campania ca sa nu fiu pus in situatia sa pronunt Black Friday de vara. Aia e, cat despre stirile celelalte, BIG LIKE elefant!

      (Citează)

  7. Reducerile Altex & MediaGalaxy sunt pe bune? Ce mai conteaza denumirea campaniei, daca pretul e bun la ce cauti? Si am luat la promotiile lor, pretul mi-a convenit dupa ce am verificat online si pe Amazon.

    Pare ca se agita lumea la faptul ca Star Trek-ul nou are personaj feminin la carma. A mai fost asta, nu e o noutate, iar Voyager a fost chiar reusit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus