un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pro TV anunță grila de toamnă, juriul Masterchef se schimbă din nou

30 Aug 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

7 comentarii

Sunt un pic dezamăgit de grila de toamnă anunțată astăzi de ProTV pentru că schimbă juriul de la Masterchef, care mi se pare că mergea bine așa cum era.

Masterchef va avea următorul juriu: Răzvan Exarhu, Liviu Popescu (de la Fratelli) și Samuel Le Torriellec (de la Hotel Epoque). Toți trei foarte pricepuți în bucătărie, doar că vechiul juriu mi se părea că merge bine. Acum emisiunea dă un reset, practic, iar la fiecare reset este posibil să pierzi din audiență. Emisiunea începe la primăvară.

Problemele, scrie Pagina de Media, ar veni din faptul că Hădean are și o emisiune la Europa FM, iar Foa face publicitate la Kaufland, când sponsorul Masterchef este Carrefour.

Vocea României continuă cu Tudor Chirilă, Loredana, Moga și Smiley. Începe pe 9 septembrie, se difuzează vineri de la ora 20:30 și au făcut câteva schimbări mici la reguli.

protv_vocea_romaniei

Vocea României Junior îi va avea în emisiune pe Inna, Andra, Marius Moga, Mihai Bobonete și Robert Tudor. N-am de ce să mă uit la ea și nici nu știu când va fi difuzată.

Marea premieră a toamnei este Supraviețuitorul, celebrul reality-show american din care am urmărit multe sezoane pe diverse canale și care acum a fost făcut cu români, ProTV-ul luând licența. A fost filmat în Filipine cu 18 concurenți împărțiți în două triburi și este prezentat de Dragoș Bucurenci.

Începe pe 12 septembrie și va fi difuzat luni și marți de la ora 20:30. Sper să nu fie plictiseala plină de înjurături și mârlănii de la emisiunea aia de-a avut-o Pro TV prin primăvară, cu niște pseudo-vedete duse în pustiu în Grecia.

Visuri la cheie reîncepe pe 14 septembrie. Nu m-am uitat, nu plănuiesc să mă uit, știu doar că-i cu oameni care plâng mult.

Las Fierbinți reîncepe din 15 septembrie.  Mie mi se pare că sărbătorim mârlănia prin acest serial și n-am rezistat niciodată să mă uit la un episod întreg sau să râd prea tare la el, dar ce știu eu? Doar nu sunt Pleșu!

Champions League și Europa League vor fi la ProTV. Yey!

Jocuri de celebritate este o emisiune nouă în care două echipe de mici vedete se vor duela în mici jocuri gen mimă sau ghicește melodia. Echipele vor fi conduse de Paul Ipate și de Octavian Strunilă, iar prezentator va fi Mihai Bobonete. Sună asemănător cu ce făcea Dan Negru cândva pe la Antena 1. Emisiunea începe din 14 septembrie, miercuri și joi, de la 22:30.

S-ar părea că Bobonete este noua vedetă a ProTV-ului. Emisiunea asta Jocuri de celebritate m-a făcut să-mi dau seama că televiziunile generaliste au abandonat segmentul “late night” și nu au emisiuni bune dincolo de ora 22:30. Nu înțeleg de ce, sunt sigur că-i o pâine de mâncat și acolo.

Uitați ce zice ProTV despre audiența record din acest an:

In perioada ianuarie – iulie 2016, Pro TV a obtinut o cota medie de audienta de 24.6% in prime-time si un rating mediu de 8.8 puncte, la nivelul publicului comercial, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a inregistrat 14.6% share si 5.2 puncte de rating. Toate programele Pro TV au ocupat prima pozitie in clasamentul audientelor: Romanii au talent, cel mai bun show de divertisment din Romania, a obtinut un share mediu de 45.4%, Las Fierbinti, cel mai bun serial romanesc de comedie al ultimilor ani a inregistrat o medie de 29.7% share, Stirile Pro TV continua sa fie cel mai urmarit program de stiri cu 25.2% share mediu, Ferma Vedetelor a inregistrat un nou sezon de succes, cu 22.1% cota medie de audienta, iar in top 100 filme, 94 sunt filme difuzate de Pro TV, prima pozitie fiind ocupata de Curierul 2, cu 13.9 puncte de rating si 29.8% share.

Intre 10 iunie si 10 iulie, milioane de telespectatori s-au putut bucura de cel mai bun fotbal, de cele mai spectaculoase si importante meciuri de la UEFA EURO 2016TM, transmise in direct de Pro TV! Cele 23 de meciuri difuzate de Pro TV au stabilit un leadership de 100% pe toate categoriile de public, media de audienta fiind de 15.3 puncte de rating si 45.4% share, rezultat de aproape 6 ori mai mare decat televiziunea situata pe locul doi. Primul meci al UEFA EURO 2016TM, cel dintre Franta si Romania, transmis in direct de Pro TV, a stabilit noi recorduri de audienta pentru piata TV din Romania, inregistrand 71% share, cea mai mare cota de audienta a unui program din prime time, la nivelul publicului comercial, din istoria masuratorii moderne a audientelor.

sursa: ProTV.

    7 comentarii

  1. Bucurenci?! Seriously?

      (Citează)

    • Poate spera ca, printre atatia baieti transpirati, o gasi si el pe unul cu suflet sensibil, care sa il merite.

        (Citează)

  2. se mai uita cineva la (pro) TV ???

    parca toti avem internet / netflix / rss feed @ trackers :D + plex media server…

      (Citează)

  3. Exarhu? Pas. Nu mai e demult omul de la “Haideti sa haidem” …

      (Citează)

  4. Nu l-am înțeles pe Pleșu, fix el să laude gunoiul ăla de serial.

      (Citează)

    • Haha, ai dat in micul guru paros al intelectualului, te-ai ales cu minusuri. :)
      Poate ala sa manince orice cacat (cum de altfel a tot mincat, pupindu-l in cur pe basescu) n-ai voie sa zici “de rau” de el.

        (Citează)

  5. Io o sa ma uit numai pt Exarhu. Stilul lui, cel putin in scris, ii fantastic. Il consider scriitorul de blog numarul unu din Ro.

    http://exarhu.ro/viata-ca-o-plaja/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus