un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 iunie 2016

23 Jun 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

 

NSFW: Quake a fost lansat acum 20 de ani. Nu că vă simțiți bătrâni? Iat-o pe Abby Dowse să vă consoleze.

 

 

  13 comentarii

 1. Cam narcisista aia mica, are oglinzi peste tot in dormitor…

    (Citează)

 2. lol Vine de 140 sec? mai bine se apuca de filme de lung metraj
  NSFW: Radu, tie chiar iti plac astea pe care le pui, sau le pui doar asa? operatii estetice garla + fotoshop din gros = plastic de calitate.

    (Citează)

 3. Tuicarberg acopera camera si microfonu de la laptop cand se uita la NSFW lui Radu. Apropo da unele fara plastice nu gasesti.Stiu ca e greu dar avem incredere in tine.

    (Citează)

  • Alea sunt rare, nu stau pe Instagram. Ai vreun exemplu?

     (Citează)

  • Pai stii cum e.E mai usor sa critici de pe margine si mai greu sa cauti…si e si mai greu sa gasesti.Pe de alta parte care ar mai fi “utilitatea “blogului daca isi cauta singuri cititorii nsfw-uri.

     (Citează)

 4. NSFW FTW

    (Citează)

 5. Asta nu e NSFW e NSFE ( Not Safe for Eyes)

    (Citează)

 6. “Ambele companii aparțin lui Elon Musk, dar vrea să le unească și asta depinde și de alți acționari.” – pai daca mai sunt si alti actionari (la SolarCity), deja nu mai putem spune ca ii apartin, nu?

    (Citează)

 7. legat de stirea cu zuck, oare daca inversa benzile alea mai observa cineva? de ce sa blochezi mufa jack? microfonul de la mbpr e in alta parte

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus