un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am cumpărat biletele la 3 minute după ce-au fost puse în vânzare

17 Jun 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Marți are loc, în Piața Constituției, concertul Queen și Adam Lambert.

Încă de când a fost anunțat, acum multe luni, am tot dat de oameni care spun “ce rost are? Nu-i Queen de pe vremuri!“.

Mulțumesc pentru precizare, dar cred că toți cei ce merg la acest concert știu că Freddie Mercury a murit în 1991 și că doar doi membri din formația originală vin la București. Nici nu știu dacă se mai poate numi Queen cu doar doi din cei 4 membri prezenți, dar nici măcar asta nu contează.

Tot ce contează este că, în vremurile bune ale formației Queen, România era de partea cealaltă a cortinei de fier și cei de aici nu l-au putut vedea pe Freddie Mercury în carne și oase. Cred că toți cei ce merg pe 21 iunie la concertul din București își doresc ca mai degrabă să fi fost pe Wembley în 1986 sau la alt asemenea concert legendar, dar această ocazie nu le-a fost permisă.

Se vor mulțumi cu cel mai apropiat lucru posibil acum. Oamenii vor să fredoneze One Vision, Love of My Life, I Want It All sau altă melodie preferată de-a lor în mijlocul unei mulțimi de zeci de mii de oameni ce fac același lucru, vor să simtă euforia unui moment ce le-a fost interzis zeci de ani și, în lipsa formulei originale, o vor face în următorul cel mai bun loc pentru asta.

mercury

    7 comentarii

  1. Eu m-am topit cand a cantat Robbie Williams Bohemian Rhapsody, iti dai seama ca intru in fibrilatie marti cand o sa fie May si Taylor pe scena, si o sa fie 25 de melodii, nu una :)

      (Citează)

    • Mda… I’m back. Ce se zic, Lambert nu a facut decat sa confirme (nu ca era cazul) ce mare a fost Freddie.
      Incepeau piesele instrumental, intrai in starea aia de asteptare… si apoi deschidea ala gura :| Noroc ca l-am acoperit cantand noi :)
      Interactiune foarte slaba cu publicul, mergea sa lase publicul sa cante mai mult, nu doar Love of My Life. Per total nu imi pare rau ca m-am dus, dar a fost sub asteptari.

        (Citează)

  2. Si eu, dar din pacate am ascultat pe net cum canta Lambert in concerte si m-am dezumflat de tot. Pe inalte e jalnic rau si pur si simplu strica exact momentele culminante din melodii. Da, nu e Freddie dar se putea mai bine. Pana si tipa care a venit cu Brian May la Sala Palatului a tinut foarte bine pe ce au cantat din Queen. Sper doar sa raguseasca de tot si sa puna astia cd-ul cu Freddie :)

      (Citează)

    • Oricine era “mai bun” decat halambert. Cautati Queen Extravaganza, Marc Martel nu numai ca “aduce” a Mercury, ci chiar are volum la voce.

        (Citează)

  3. Păcat ca nu am avut șansa ungurilor.

      (Citează)

  4. mergi si bucura-te de concert, Radu. I-am vazut in Barcelona acum 3 sapatamani si nu e atat de “grav”. Oricum, cum zice cineva mai sus, pun si CD pe alocuri. In rest, hai sa nu mai fim asa de special cu “wow, dar nu e freddy” .. ce noutate.

      (Citează)

  5. Freddy Mercury a fost un artist cu o voce si o forta imensa in el. Ce vin la noi sa cante sunt niste profitori care traiesc de pe urma lui.

    La asa ceva se pot duce doar prosti cu mintea slaba, pentru ca nu este muzica, este muls vaca de bani.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus