un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A început Steam Summer Sale cu reduceri la jocuri

26 Jun 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

A început recent Steam Summer Sale, o perioadă lungă de reduceri la foarte multe jocuri. Le puteți vedea aici.

Din câte știu, ofertele se vor schimba periodic, poate chiar zilnic. Verificați site-ul până pe 4 iulie, poate găsiți ceva bun.

Momentan sunt reduceri la jocurile Assassin’s Creed, Call of Duty, Deus Ex, Orcs Must Die 2, noul Doom la 36 euro, Fallout 4 la 30 euro, Rocket League la 12 euro, Dark Souls 3 la 45 euro. Până acum n-am cumpărat nimic.

Pentru jocuri vechi verificați și magazinele românești, în special Altex / Media Galaxy, care de obicei cumpără la cantitate mare niște jocuri și obțin prețuri bune. De multe ori cd-key-ul primit în cutia jocului poate fi introdus în Steam și veți avea jocul și acolo.

steam_sale

    13 comentarii

  1. Deja am tot ce m-ar putea interesa. As putea cumpara jocurile noi dintr-o serie gen Batman sau Assassin’s Creed, dar deja nu ma joc cele pe care le am.

    Astept sa apara holodeck-ul din Star Trek si sa imi suporte libraria pe care o am pe steam.

      (Citează)

  2. A fost o serie veche care a dispărut de pe steam și nu o mai găsesc : Hawx

      (Citează)

  3. De cand permit returnarea jocurilor cumparate s-a schimbat si sistemul de reduceri. Practic toate jocurile au aceeasi reducere pe toata durata perioadei de reduceri si in fiecare zi sunt alte jocuri puse pe prima pagina dar reducerea ramane pentru ele si dupa ce sunt puse alte jocuri pe prima pagina.

      (Citează)

  4. mai nea radu, cand ma uit la poza cu picnicul imi vine asa, un danf de rahat…., sa fie de la curcubeul ala….? sa-ti bagi toleranta in fund….

      (Citează)

  5. Mai e câte o reducere la Just Cause 3, Mass Effect, din astea.

      (Citează)

  6. Metal GeaR Solid V: The Phantom Pain (Daca va plac jocurile stealth), Tom Clancy’s RSS, ACS (meh)
    Cred ca am mai zis-o, dar eu abia aștept Syberia 3 :)

    P.S. Uncharted 4: A Thief’s End – (nu e in lista dar e bun)

      (Citează)

  7. am luat : http://store.steampowered.com/sub/6183/ Monkey Island: Special Edition Bundle

    si http://store.steampowered.com/sub/2102 LucasArts Adventure Pack

    mai am vreo 2 pe lista dar mai astept.

      (Citează)

  8. cartus:
    Uncharted 4 e doar pe PS4, asa ca nu este/nu va fi pe Steam.

    Yep! :( Dar merita cumparat, mie mi-a placut!

      (Citează)

  9. “Din câte știu, ofertele se vor schimba periodic, poate chiar zilnic.” – Nimic mai fals. De la introducerea Steam Refunds preturile jocurilor nu se vor schimba pe parcursul promotiei.

    This war of mine apare la 4.74 EUR in prima zi si asa va ramane pana la final. Wolfenstein New Order a aparut la 10 EUR si asa va ramane pana la final, etc.

    Au ales sa faca asta pentru a preveni abuzurile in care cineva ar fi cumparat un joc in prima zi cu 10 euro, doar ca sa ceara refund a-2a zi cand apare la promotie la 2.5 si sa-l cumpere iarasi dar la acel pret mult mai mic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus