un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

11 zile de reduceri în noul Discount Days (p)

1 Jun 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Campionatul European de Fotbal începe peste 10 zile, așa că ar putea fi ultima ocazie să cumpărați un televizor mare și frumos la ofertă specială. Nu de alta, dar se va vedea HD, mai bine urmăriți meciurile naționalei la calitate bună. Iar dacă nu televizor, poate alte electrocasnice, deoarece Flanco a început astăzi o campanie Discount Days de 11 zile de reduceri la peste 1800 de produse, cu discount-uri ce ajung chiar și la 60%.

VEZI TOATE OFERTELE AICI

Iată câteva exemple:

  • Televizor LG de 55 de inchi, model 55UH600V cu rezoluție Ultra HD – 3.599 lei
  • Combină frigorifică Beko RCNA400K20ZX – 1549 lei dacă dați frigiderul vechi la schimb
  • Laptop Asus X540SA – 999 lei. Practic unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață, tocmai bun pentru email, browsing, skype șamd.
  • Boxă portabilă Logitech UE Roll BT Volcano – 349 lei. Am testat boxa aceasta, sunetul este bun, este portabilă și ușor de agățat de orice prin casă sau la drumeție, rezistă la apă și praf, se conectează pe Bluetooth sau cablu.

logitech_roll_09logitech_roll_05

Clienții BRD Finance au opțiunea de a cumpăra în 12 rate fără dobândă, găsiți detaliile pe site. Avantajul Flanco este că are și o rețea extinsă de magazine în țară, peste 100 de magazine, așa că poți comanda online și rezerva produsul pentru a-l ridica tu din magazin, câtă vreme este în stoc acolo.

flanco_discount_days_iunie

    2 comentarii

  1. Am gasit si un kingston V300 budle kit pentru 99 de lei – http://bit.ly/1TXr9AH

      (Citează)

  2. Xbox one 1 tb 1000 ron, a fost inca de ieri activa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus