un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Două jocuri pentru cinefili: recunoașteți aceste filme celebre?

1 May 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Nu aveți mare lucru de făcut în prima zi de Paști? Iată două jocuri mișto legate de filme.

Întâi este clipul de mai jos, conține câte o secvență din cel mai bun film al fiecărui an trecut. În total, 100 de secvențe. Încercați să vedeți câte cunoașteți:

Eu am recunoscut 48. Dați clipul de jur împrejurul mesei, vedeți cine știe mai multe. Nu-i un test doar de cine a văzut mai multe filme, ci despre cine a reținut anumite momente cheie din el. Vreo trei dintre ele (North by Nortwest, Rear Window și It Happened One Night le-am văzut recent pe Netflix, păcat că pe cel românesc sunt așa puține “clasice”). sursa: Sploid, lista filmelor este în descrierea de pe Vimeo.

Acum un test cu 20 de imagini din filmele anilor 90. Acelea de la urmăream pe casetă video sau la ProTV, ar trebui să le cunoașteți.

eyes_wide_shut

    7 comentarii

  1. 100% – You’re A Total 90s Movie Buff!

      (Citează)

  2. Holy cow! Your knowledge of 90s cinema is incredibly impressive! Whether you’ve watched every single movie from this decade or just have an insane power of recognition, you’ve developed quite the encyclopedic knowledge of 90s movies. 90s movies are totally your thing!

    ???

      (Citează)

  3. In caz ca nu ai fost informat deja:

    Cristi a fost inviat…

      (Citează)

  4. 100% You are a total movie buff! :)

      (Citează)

  5. MariusA.:
    100% – You’re A Total 90s Movie Buff!

    Oare asa zice orice ai face? Mi-e lene sa il mai fac o data dar vreo 2-3 le-am pus la ghici si tot 100% am avut.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus