un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 aprilie 2016

4 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

17 comentarii

NSFW: Anastasiya Kvitko nu avea conturi prin Panama, toate bunurile ei sunt la vedere.

    17 comentarii

  1. Fata aia chiar e diforma..

      (Citează)

  2. Hehehe, i se potriveste classicul “Katyusha”.

      (Citează)

  3. Offtopic: o parere/documentare despre liberalizarea pietei de energie si noile abonamenete enel, digi energi? Multumesc

      (Citează)

    • Da, e foarte complicat să-ți schimbi furnizorul, iar momentan diferența este mică. Prețurile sunt și mai criptice, am citit tot site-ul ANRE și tot n-am înțeles care este prețul pe MW la furnizorul meu și de ce există două tipuri de piețe. Eu n-aș trece prin asta. Poate în anii următori, când se liberalizează totul, rămâne de văzut ce prețuri vor practica toate companiile.

        (Citează)

  4. Ai uitat sa precizezi ca oferta cu pantofi este de tip surpriza. Nu se incarca imaginile pe site. Cumperi la ghici :)

      (Citează)

  5. Sa-mi trag p*la in Digi24 si in autoplay-ul lor. Site de cacat.

      (Citează)

  6. no more nsfw plastic .. let’s try some audio nsfw :) https://www.youtube.com/channel/UCDKJKKo9gf4-rGtU5CG0oPg

      (Citează)

  7. Radu, ai putea sa creezi si tu articole, nu numai sa preiei. Asta face deja Zoso…
    Alta chestiune e cea cu tehnica.Deja am obosit sa ma uit la chestiile astea si nu stiu cat mai pot sa iau aceasta doza zilnica de new tech and shi t.Cred ca in curand vom obosi cu totii de gadget-uri si vom cauta ceva mai interesant.Sau poate m-am maturizat eu, dar incet, incet simt ca va pierdeti target-ul.

      (Citează)

    • lol nici mie nu îmi plac burgeri. Scrie despre piftie

        (Citează)

    • Cred că poți găsi și alte articole de interes pe blog. Dacă nu, asta e. Este în continuare un blog despre ce-mi place mie și adună oameni ce au aceleași preferințe, dar nu mă aștept ca cineva să le citească pe toate.

        (Citează)

  8. Pentru toti cei care mi-ati dat jos vot cand am spus:

    “Practic asta e o confirmare oficiala a confiscarii VR de catre advertiseri, chestiune preconizata atunci cand Facebook a cumparat Oculus.”

    Aruncati un ochi aici:

    http://gizmodo.com/there-are-some-super-shady-things-in-oculus-rifts-terms-1768678169

    aici:

    http://uploadvr.com/facebook-oculus-privacy/

    si aici:

    https://www.reddit.com/r/oculus/comments/4crsmo/oculuss_services_are_always_on_and_you_should_be/

    “The service is always running. That’s ok and not the Point. The point is, that Oculus keeps a network connection to FB servers open. Always! Even when you close Oculus home. data packets are send every ~10-30 seconds.”

    Continuati sa-l pupati in fund pe acest ipocrit sinistru care va sifoneaza toate datele voastre personale si le vinde apoi la advertiseri….

      (Citează)

  9. Eu m-am mutat la Digi Energy, de luna asta incepe contractul si nu a fost complicat. Trebuie sa mergi cu ceva acte si sa semnezi un teanc de alte hartii, dar nu e asa greu.

    nwradu:
    Da, e foarte complicat să-ți schimbi furnizorul, iar momentan diferența este mică. Prețurile sunt și mai criptice, am citit tot site-ul ANRE și tot n-am înțeles care este prețul pe MW la furnizorul meu și de ce există două tipuri de piețe. Eu n-aș trece prin asta. Poate în anii următori, când se liberalizează totul, rămâne de văzut ce prețuri vor practica toate companiile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus