un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 27 aprilie 2016

27 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Ceva vesel: efectele Cernobîl asupra românilor.

  3 comentarii

 1. nu mi se pare corecta exprimarea cu “a doua cea mai vanduta”, e o chestie ieftina, inventata de “geniile” marketingului. ori e cea mai vanduta, ori e pe locul doi la vanzari.

    (Citează)

 2. Totusi stirea zilei e ca mai exista Vertu.

    (Citează)

 3. Da, sa puna USB-C, ca e ala care a ars multe dispozitive. Cea mai buna idee.

  Iodul s-a dat tarziu pentru ca au tinut accidentul ascuns si nu s-au putut lua masuri la timp.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus