un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 aprilie 2016

22 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

NSFW: Amanda Lee a fost recomandată de cititori.

 

Iată o poză cu oficiul de la Șincai, unde de câteva zile a apărut firma luminoasă cu punct de livrare eMAG. Mai degrabă aleg livrarea cu Slow Loris Curier decât să mă duc la Poștă, dar altfel locul e bun, e la intrarea în cartier, poți lua coletul la întoarcerea acasă.

emag_sincai

    12 comentarii

  1. De ce ar vrea cineva să ridice ceva de la Poștă și să stea la cozile interminabile care sunt acolo, când ai livrarea gratuită sau pentru 10-15 lei în plus îți aduce curierul acasă ce ai comandat….

      (Citează)

    • Nu ai livrare gratuita pt colete de valoare mica iar la oficiile postale cu care colaboreaza Emagul chiar nu stai la cozi interminabile…

        (Citează)

    • Pai la oficiu (cum era deja de anul trecut in Buzau) e ghiseu separat, doar pentru comenzi eMAG… Nu stai sa adtepti decat decat sunt cativa ca tine ?, cu astfel de comenzi

        (Citează)

  2. Problemele cu f35 dovedesc ca nu doar la noi se arunca cu bani publici aiurea.

    Doar ca noi am ramas la stadiu de autostrazi facute aiurea si “platforme” de e-guvernanta si e-learning.

      (Citează)

  3. Salut,
    Imi scuzi obsesia fata de Htc 10, in sfarsit a fost listat la telekom. Nu fac reclama insa pare o oferta buna la precomanda cu toate ca nu apare inca pe prima pagina. Telefonul la liber este la 3200 ron (aproximativ acelasi pret ca la vodafone si orange) dar precomenzile primesc cadou o boxa portabila JBL Charge 2 (in valoare de aproximativ 700 ron), deci telefonul in sine ar fi undeva la 2500 ron.
    O zi buna

      (Citează)

  4. Și la oficiul poștal de pe bulevardul Unirii (cel de lângă F64) s-a deschis punct de livrare emag.

      (Citează)

  5. horean:
    Daca tu platesti 3200 pe el atata si e.

    Adevarat,poate m-am exprimat gresit. Dar daca as luat telefonul fara nici un “cadou” si as vrea si o boxa portabila ca cea din oferta as plati undeva la 3900 ron.
    Am zis doar ca pare o oferta buna, cel putin din punctul meu de vedere.Imi doream o boxa portabila.

      (Citează)

  6. speedy.gonzales

    22/04/2016 la 10:42 AM

    acum cei de la posta nu o sa fure doar din coletele trimise de clienti, o sa fure si din coletele Emag !!!

      (Citează)

  7. Poti sa ne lasi cu promotiile marca emag…cu reduceri zero.
    Pune si tu o steluta cand sunt false..

      (Citează)

  8. Eu cînd am cumpărat ceva de la emag am preferat să mă duc la ei la sediu să ridic (și am pierdut vremea, că tare greu se mișcă acolo, cu facturare, cu tot felul de chestii foarte prost optimizate, se vede că sînt specialiști în online).

    pur și simplu nu-mi convine ideea de curier pe care tb să-l aștept acasă, pt că am un program zăpăcit și bănuiesc că nu pot să-i spun să vină după 20:30, nu ?

    plus că nu mi-e clar ce se întîmplă dacă curierul nu mă găsește la adresă (din vina mea), data viitoare plătești ?

    așa că, ideea cu poșta nu mi se pare așa proastă. dar sînt atipic, știu.

      (Citează)

  9. In loc de NSFW – Top 100 cele mai sexy femei ale Moldovei 2018 – http://arhiva.vipmagazin.md/contest/100_cele_mai_sexy_femei_ale_Moldovei_2018/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus