un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 aprilie 2016

14 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Ofertă astăzi: 30% reducere cu codul PUMA30FD la echipamente Puma, pe Fashion Days.

 

  6 comentarii

 1. Si NSFW-ul unde e ? :D

    (Citează)

 2. am auzit zvonuri cum ca pretul la S6 va fi in crestere anul asta…

    (Citează)

 3. Parteneriatul dintre PMB si Waze nu este pentru afisarea gropilor, fiindca asta era ‘core feature’ inca de la lansarea aplicatiei, ci pentru ca primaria sa aiba o evidenta a lor, sa stie ce sa repare, fara sa mai trimita echipe de inspectie pe traseu pe toate strazile, cum se facea pana acum.

    (Citează)

 4. “Uber reduce tarifele în București. Neașteptată mișcarea.” – Serios? Eu cred ca e din cauza ca le vin o carca de procese peste cap impreuna cu amenzile luate recent de soferii Uber:

  http://arstechnica.com/tech-policy/2016/04/judge-calls-uber-algorithm-genius-green-lights-surge-pricing-lawsuit/

    (Citează)

 5. Off topic: Legat de Waze, si ultimul lor update pe Android, stie cineva sa-mi spuna daca/si cum pot reactiva vocea navigatiei in limba romana (prezenta in vesiunile anterioare)?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus