blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 14 aprilie 2016

14 Apr 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Ofertă astăzi: 30% reducere cu codul PUMA30FD la echipamente Puma, pe Fashion Days.

 

  6 comentarii

 1. Si NSFW-ul unde e ? :D

    (Citează)

 2. am auzit zvonuri cum ca pretul la S6 va fi in crestere anul asta…

    (Citează)

 3. Parteneriatul dintre PMB si Waze nu este pentru afisarea gropilor, fiindca asta era ‘core feature’ inca de la lansarea aplicatiei, ci pentru ca primaria sa aiba o evidenta a lor, sa stie ce sa repare, fara sa mai trimita echipe de inspectie pe traseu pe toate strazile, cum se facea pana acum.

    (Citează)

 4. “Uber reduce tarifele în București. Neașteptată mișcarea.” – Serios? Eu cred ca e din cauza ca le vin o carca de procese peste cap impreuna cu amenzile luate recent de soferii Uber:

  http://arstechnica.com/tech-policy/2016/04/judge-calls-uber-algorithm-genius-green-lights-surge-pricing-lawsuit/

    (Citează)

 5. Off topic: Legat de Waze, si ultimul lor update pe Android, stie cineva sa-mi spuna daca/si cum pot reactiva vocea navigatiei in limba romana (prezenta in vesiunile anterioare)?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus