un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primul trailer pentru viitorul Star Wars: Rogue One!

7 Apr 2016  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

A apărut trailerul pentru Rogue One: a Star Wars story, un nou film în universul Star Wars. Nu-i vorba de episodul 8, ci de un film ce are loc înainte de episodul 4 și care arată cum rebelii fură planurile Death Star sau ceva așa.

Arată bine, pare un film de acțiune. Nu vom vedea Forța și săbii laser, că nu avem de ce, dar asta nu înseamnă că pe 16 decembrie nu vom fi la cinematograf.

Actrița este Felicity Jones, nu a avut mari roluri până acum.
rogue_one_1

  8 comentarii

 1. Fara sfortza si jew-jew, Star Wars e un fel de Star Trek petrecut in Vaslui.

  Only time will tell…

    (Citează)

 2. In afara de Donnie Yen, nu vad absolut nimic interesant in acel trailer.

    (Citează)

 3. Nu, n-a mai avut roluri mari Felicity Jones, doar o nominalizare la Oscar (si la BAFTA si la Globes) pt rolul din The Theory of Everything :)

    (Citează)

 4. arata surprinzator de ok. O sa astept sa vad ce parere au altii.

    (Citează)

 5. și mie mi se pare promițător
  durează prea mult pînă apare ep. 8, de ce să nu ne distrăm pînă atunci ? :-)

    (Citează)

 6. ma gandesc ca trebuie sa fii un adevarat fan ca sa inghiti modul cum inteleg unii sa scoata bani din franciza asta. Asta ultimu’ a fost o mare bataie de joc..

  cred ca urmatorul de dupa asta inainte de 4 o sa fie de fapt episodul 16, urmand ca apoi sa toarne episodul 10.

    (Citează)

 7. Haters gonna Hate – Cautati pe YT

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus