un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Predoiu a determinat cu precizie continentul în care ne aflăm

22 Apr 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

PNL-ul face bine că mizează pe Cătălin Predoiu pentru primăria capitalei. Un om serios, care cunoaște bine situația și, acolo unde nu cunoaște, învață mai rapid decât un pre-școlar.

De exemplu, recent a descoperit că România este în continentul Europa și ne-a asigurat că nu va fi scoasă din acest continent:

„Bucureştiul e o capitală europeană şi va rămâne o capitală europeană, pentru că România e o ţară europeană şi va rămâne o ţară europeană. Bucureştiul are nevoie de aceea de o administraţie europeană”, a spus candidantul PNL la primăria Capitalei. (sursa: Digi24)

Domnule Predoiu, desenele acelea cu lupul care taie cu ferăstrăul o parte dintr-o țară și pleacă apoi cu ea pe mare, sub formă de insulă, sunt doar desene animate!

Cineva a făcut imaginea de mai jos:

Merită un share, zic eu, ca să rămână în istorie.

Tot Predoiu a declarat, ieri, următoarele:

Noi, PNL, suntem mai puternici decât PSD, pentru că suntem o echipă. nu ne jucăm cu această campanie, nu ne jucăm cu Bucureștiul și vom lupta ca să câștigăm, așa cum am făcut și în 2014.

Echipe pot fi de multe feluri. PNL-ul este o echipă de idioți. Una care a schimbat patru candidați, din care unul urmărit penal și altul care nici măcar nu era membru PNL, și care a mers din rău în mai rău cu alegerea lor. Dacă se vor organiza și “alegerile speciale pentru primăria bucurești” sau “para-alegerile” sau, în fine, după cele normale se vor organiza și alegeri pentru a determina primarul handicapat al Bucureștiului, acolo ar putea câștiga și PNL ceva. Și-mi cer scuze că am jignit persoanele cu handicap aici, pentru care acele competiții cu siguranță nu sunt ceva de luat în râs.

În alte știri, Băsescu nu va candida pentru București, iar candidatul PMP este Robert Turcescu, pentru că cine mai bine să se bată cu o fostă prezentatoare de știri decât un actual prezentator de știri, pardon, talk-show. Turcescu este un eșec în politică, pe final de 2014 a încercat să facă Partidul Facebook prin mesaje de genul “dacă strâng 50.000 de like-uri într-o lună, fac partid și schimb țara”. A strâns 8000… într-un an și jumătate. Atâtea voturi va strânge și acum.

    7 comentarii

  1. Din pacate, nu prea ii dau sanse sa o depaseasca pe Gabriela Firea.

      (Citează)

  2. “nu ne jucăm cu această campanie”
    are dreptate, nu se joaca. Isi bat joc de-a dreptu

      (Citează)

  3. Deci sincer, vazand ce candidati avem la primarie, imi vine sa plang. Astia de la pnl sunt pulbere, pe tanti Firea mi-e greu sa o inghit chiar si cu hellas, am ajuns la vorba betivului dintr-o Scrisoare pierduta :))
    Hac, io cu cine votez mon cher? :))

      (Citează)

    • @Robert: Nicu Sordan.

      Nu inteleg, oamenii s-au trezit deabia acum ca PNL e cantitate neglijabila, un partid doar in acte plin de neica nimeni?
      La prezidentiale, l-au luat pe mutu dintr-un grup minoritar care inafara de SIbiu e existent doar prin niste sate, l-au facut si presedinte de partid timp de 3 luni, daca pierdea, probabil in 3 zile se intorcea la nemtii lui si uita carnetul de partid printr-un cos de gunoi.

      Singurul “partid” care n-a castigat niciodata alegerile si a ajuns la guvernare numai cu ajutorul altora.

      1992- N-am castigat cu astia, da-i drac, hai cu FDSN si bunicuta la ciolan!
      1996- PNT era 90% din electoratul CDR, au cerut 50% din locuri cu toate ca deabia tradase
      2000- lolwut
      2004- Base si DA de nu era, PNL 10% pupa!
      2007- cu 16% din parlament, guverneaza defapt PSD si Adi Nastase din umbra
      2008- Mai exista PNL?
      2012- PSD, again, prietenii nostri.
      2014- Blaga+PNL = Love
      2016- Alianta PD-L+PMP+PSD, Basescu premier, Dragnea vice, PNL 5%.

        (Citează)

  4. Sunt din Ploiesti dar cu parere de rau cred ca o s-o aveti primar pe Albinuta.Nu stiu daca Nicusor Dan va reusi o mobilizare generala.Oricum e singurul cu ceva sanse,dar daca il voteaza toti din dreapta.Predoiu si Turcescu sunt maini moarte si orice vot la ei se scade de la Dan.

      (Citează)

  5. Dl Mayor to be elected

      (Citează)

  6. Turcescu nu era ofiter sub acoperire? Cum de mai are curaj sa iasa in public?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus