un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 martie 2016

17 Mar 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Am câștigat la Blogwars, vă mulțumesc tuturor pentru voturi și aprecierea review-ului. Un telefon a fost câștigat de Roberta Bunoiu din localitatea Runcu, altul de Teodor Sas din Luncani, Cluj. Cadou NSFW: Marissa Everhart n-a votat cu mine.

 

    13 comentarii

  1. Ma tot uit pe linkul ala cu kindle si nu inteleg de ce critical update-ul ala? detalii ceva?

      (Citează)

    • primele fraza din link:
      “Customers using an outdated software version on Kindle e-readers require an important software update by March 22, 2016 in order to continue to download Kindle books from the Cloud, access the Kindle Store, and use other Kindle services on their device.”
      respectiv a doua fraza: “If you see this message on your device on or after March 22, you will need to manually install the latest software update for your device”

        (Citează)

    • Nu vei mai putea accesa magazinul lor, probabil modifică metoda de autentificare.

        (Citează)

  2. urmaresc de 3 saptamani un laptop pe emag care costa 3499,99lei pret intreg iar acum costa la fel cu reducere de 50%. Cei mai mari mincinosi.

      (Citează)

  3. Well, gointersect.com nu merge. Pe de alta parte, ideea este veche. De anul trecut exista zeci si zeci de astfel de aplicatii.

      (Citează)

  4. Ieri, un monitor pe care-l urmaresc era 1250. Acum e 1396 + voucher de 140 lei !!

      (Citează)

  5. VR de la PS4 o sa rupa, la 400$ daca il vand la 1% din cei cu ps4 (35mil) fac 140mil $. Nu mai zic ca 350$ps4 + 400$ vr= 750$ adica exact cat costa la concurenta dar ai nevoie de pc puternic care e minim 1000$ daca nu il ai deja; asa ca o sa mai vanda si ps4 in plus.
    Eu abia astept.

      (Citează)

    • PSVR e pachetul cu cele mai slabe specs dintre toate 3, iar ecranul are o rezolutie mai mica decat concurenta: 1920×1080 la 5.7 inch, in timp ce Oculus Rift si HTC Vive au rezolutie de 2160×1200 la aproximativ aceeasi dimensiune a ecranului. Din experienta iti spun ca la 1920×1080 pe 5inch (Nexus 5 pus in Google Cardboard), pixelii se vad uriasi si distrag atentia.
      Insa problema principala o reprezinta puterea limitata a lui PS4 vs un PC “VR ready” (a se vedea specificatiile de la Steam pt VR, au si un benchmark pentru asta, sa vezi daca pc-ul tau e VR ready sau ce anume trebuie sa upgradezi). Dupa cum ziceau chiar cei de la Sony, jocurile pentru PSVR vor fi “mai modeste” dpdv grafic, tinand cont ca PS4 nu poate duce prea multe jocuri in 1080p la 60 fps.
      Suplimentar, camera si controllerele nu sunt incluse in pret la PSVR, spre deosebire de celelalte 2 casti VR.

        (Citează)

  6. Felicitări pentru BlogWars!

      (Citează)

  7. am kindle care trebuie updatat, i-am dat sa faca update-ul de 5 ori, de fiecare data a zis ca e ok, nu trebuie nimic. mdea..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus