un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte din “Primăvara femeilor”

3 Mar 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

23 comentarii

Sunt multe oferte bune în campania Primăvara Femeilor și puteți găsi acolo multe idei de cadouri pentru femeile din viața voastră.

Și în alte oferte:

Sunt, ca de obicei, zeci de categorii diferite de cercetat.

DESCOPERĂ TOATE OFERTELE PRIMĂVERII

    23 comentarii

  1. Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu as indrazni sa iau la nevasta crema antirid

      (Citează)

    • Sau masina de spalat.

        (Citează)

    • Depinde de vârstă.

        (Citează)

    • Nu vaz cum ar depinde de varsta.. iti dai seama ca si daca chiar are riduri vei avea discutii gen “ah, vrei sa ma intineresti, nu`ti place de mine cum imbatranesc, iti trebe tinerele”

        (Citează)

    • Nu-i chiar așa. O grămadă de femei dau comandă la bărbați “când vezi cremă din aia de care folosesc frecvent și e la reducere, ia-mi”. Femeile se dau cu creme probabil începând cu 20 de ani sau așa.

        (Citează)

    • O masina de spalat buna la vremea ei face cat o mie de… creme si cercei. Si cremele sunt importante, dar nu l-as pune pe barbata-miu sa-mi cumpere nici cu poza.

        (Citează)

  2. Un pic offtopic:

    Am citit mult pe net despre imposibilitatea de a sincroniza S6/S6 edge/s6 edge +/note 5 cu facebook. Lipseste posibilitatea sa imbini informatiile dintre facebook contacts si phone contacts.

    Stii ceva despre? La tine merge? (parca esti posesor de S6)

    thanks

      (Citează)

  3. I’d hate to break it to you, dar o prietena buna si-a luat un parfum de pe Emag ( fix asta: http://www.emag.ro/apa-de-parfum-thierry-mugler-alien-femei-60ml-3439602800317/pd/D28QLBBBM/?ref=ps&emag_click_id=7a35aaa1fdc8b3119e6f26f7f4e379fb ) si este foarte fake. Sticla nu prezinta toate elementele, cutia arata deplorabil, poza parfumului de pe cutie arata de parca ar fi printat-o ea la birou SI, cand s-a plans ca parfumul ei este fake, cei de la emag i-au spus ca ii vor trimite ei niste hartii care sa ii garanteze ei ca produsul vandut este original. Adica, nu o garantie ca sunt distribuitori autorizati, ci doar o hartie scrisa de, probabil, un product manager, care sa “garanteze” ca marfa lor nu e genuine fake.
    Discutia e lunga, dar chiar sunt curioasa daca vreun site care comercializeaza parfumuri poate, cu adevarat, sa prezinte o garantie ca produsul lor e original.

    In alta ordine de idei, flowers and chocolate for the ladies. ;)

      (Citează)

    • fatadinport: Adica, nu o garantie ca sunt distribuitori autorizati, ci doar o hartie scrisa de, probabil, un product manager,

      Ce e aia “garantie ca sunt distribuitori autorizati”? Si de ce ar trebui sa fie “autorizati”? Sunt retaileri si nu vorbim de armament, medicamente sau echipamente care necesita instructaj special din partea producatorului.

        (Citează)

    • Ce e aia distribuitor autorizat Samsung… sau Apple?

        (Citează)

    • Dacă aș avea un leu pentru fiecare femeie care se jură că știe ea că un anumit parfum este fals, îl recunoaște după folia de plastic sau mațele bufniței…

      Fiecare după cum îi este încrederea în magazine. Eu n-am avut probleme cu parfumurile și am luat din diverse surse online.

        (Citează)

  4. Eu astept ofertele din “Toamna barbatilor”.

      (Citează)

    • Mda, inteleg punctul tau de vedere, dar … e enervant ca nu mai ai garantia calitatii produsului pe care il cumperi. Are sens?

        (Citează)

    • Poti cere declaratie de conformitate de la retailer. In mod normal, conform ISO 9000, ar trebui sa existe un lant de astfel de declaratii pana la producator.

        (Citează)

  5. Heh, nu stiam asta. O sa dau mesajul mai departe! Multumesc. :)

      (Citează)

  6. Eu nu stiam ca au modificat pragul pentru transport gratuit de la 90 de lei sau cat era, la 200 lei.
    In plus, comanda plasata joia trecuta, a plecat doar luni de la ei din depozit.
    Pai astea erau motivele pentru care imi placea sa comand la ei: transport gratuit si plasam comanda seara si o aveam a doua zi.

      (Citează)

    • Da, pragul ăla se schimbă o dată pe lună sau ceva așa :P

      Asta cu comenzile am observat-o și eu, nu prea mai vin a doua zi. Am comandat vineri, am primit coletul marți, pe el scria “livrare sâmbătă”. Probabil au devenit mai mari decât pot duce curierii, să nu uităm că Amazon abia când plătești cotizația de Prime îți bagă livrare în două zile.

        (Citează)

  7. Urmaresc un galaxy A5 2016 de o luna si ceva.

    Cred ca o sa-l urmaresc pana imi sar ochii. Ofertele la noi apar dupa ce tehnologia este depasita.

    Black Friday de vara, black friday de primavara, black friday de iarna, black friday…preturile sunt tot acolo.

      (Citează)

  8. Alien e la moda acum? :)) Un parfum creat acum o groaza de ani a revenit in forta.
    L-au redus la 299 lei, pretul la care il gasesti in Sephora.
    Si cred ca e mai ok sa-l iei din Sephora,nu?

      (Citează)

    • Depinde unde ai cont. Sephora vinde și online acum, deci poți lua și de acolo (presupunem că vorbim de comenzi online, că dacă poți trece pe la un magazin fizic, îl ai direct în mână).

      Dar dacă ai cont la eMAG, poate mai ai de cumpărat și vreo tigaie sau un mouse, de ce nu?

        (Citează)

  9. nwradu:
    Dacă aș avea un leu pentru fiecare femeie care se jură că știe ea că un anumit parfum este fals, îl recunoaște după folia de plastic sau mațele bufniței…

    Fiecare după cum îi este încrederea în magazine. Eu n-am avut probleme cu parfumurile și am luat din diverse surse online.

    Nu zic ca parfumul e fals, dar trebuie sa iei in considerare ca e o piata imensa de falsuri. Iote aci din alea de lux, nu kkturi de parfumuri:
    “Between January 14 and February 5th, alone, Romanian officials seized upwards of $1.8 million in fake designer goods originating from China and destined for companies in Ukraine, Germany, and Romania, according to World Intellectual Property Review.”

    http://www.thefashionlaw.com/home/romanian-officials-seize-nearly-2-million-in-fake-louis-vuitton-chanel

      (Citează)

    • De acord. În lipsa unei metode clare de a le descoperi (că nu scrie Adibas pe ele) sau a unui expert, nu poți decât să decizi în ce vânzător ai încredere, cam ca în orice alt domeniu, de fapt. Din experiența mea cu comentarii de la alte articole, oamenii au sau n-au încredere în cam toți de pe piață. Unii se jură că-s originale de la ăia unde alții se jură că nu sunt.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus