un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Votați review-ul meu în concurs și puteți câștiga un smartphone

21 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

voteaza_blog_warsUn scurt reminder: duminică acum poate fi timpul perfect să vă înscrieți în concursul pentru un smartphone Asus Zenfone Selfie, trebuie doar să completați formularul cu datele voastre.

Pentru a vă înscrie, intrați pe pagina concursului Blog Wars și votați review-ul nwradu blog.

Puteți vota orice review (6 bloggeri se întrec în review-uri), dar eu sper să-l votați pe al meu, că am muncit ceva la el și include până și fotografii cu o cameră de termoviziune. Pe lângă acel smartphone se mai dă și un telefon Zenfone 2 Laser cadou, așa că practic aveți două șanse în concurs. Puteți vota o singură dată cu o adresă de email.

Zenfone Selfie are ecran Full HD, 3 GB memorie RAM, autonomie bună, o cameră foto principală bine calibrată și una frontală perfectă pentru selfie-uri, inclusiv cu diverse artificii ce te fac să pari mai slab sau mai arătos.
asus_zenfone_selfie_10

Review-ul în particular este despre un ultrabook performant, citiți-l și pe acela.
asus_ux305_13

  19 comentarii

 1. Done! Succes :)

    (Citează)

 2. Ca review, al tau este de departe mai interesant ca al celorlalti, ramane totusi de vazut si daca oamenii tin cont cand voteaza sau o fac doar ca fani ai unuia din participanti.

    (Citează)

 3. Am votat deja data trecuta cand ai mentionat asta , nu pentru ca ma intereseaza premiu, ci pentru ca articolul pe care l-ai scris e bun si raspunde la intrebarile pe care le-as fi avut , mai putin una, pe care am scris-o acolo, dar presupun ca n-ai avut timp sa te uiti , asa ca mai vreau o sansa:

  Are expansion slot M.2 PCIe?
  Adica sa pot adauga un mini SSD d-asta de generatie noua pe PCI in factorul de forma M2? Gen d-ala la peste 1 GB/s…

    (Citează)

 4. Te-am votat si eu
  Detin UX303LN si ma gandesc serios la UX305 (fara touch)

  @catalinx > vezi aici niste poze din interior-> http://www.tomshw.it/news/asus-zenbook-ux305-smontato-come-si-costruisce-un-portatile-da-1-2-centimetri-64914

    (Citează)

 5. Votat, bafta!

    (Citează)

 6. Ai un vot de la mine, meriti sa castigi pentru ca ai articole de calitate, iar cu acest articol cu care ai participat la concurs ai demonstrat inca o data plusul de calitate al articolelor tale.

    (Citează)

 7. Votat! Succes !

    (Citează)

 8. Votat!

    (Citează)

 9. speedy.gonzales

  21/02/2016 la 6:20 PM

  mi-a placut review-ul tau, dar sincer am votat-o pe blonda aia din dreapta pozei (cum stai tu, cea mai din stanga) ca e buuuuna rau !!!
  https://extravita.files.wordpress.com/2016/02/laptop-de-calator-5.jpg

    (Citează)

 10. Ionescu MIhai

  21/02/2016 la 6:55 PM

  Votat! Succes

    (Citează)

 11. Faina dai? Nici ulei? Atunci voteaza-te singur.

    (Citează)

 12. Intotdeauna mi-au placut review-urile tale, pui multa pasiune si efort in ele. Mult succes, sper sa castigi!

    (Citează)

 13. Votat :)

    (Citează)

 14. Votat si eu. Multa bafta

    (Citează)

 15. Votat! Succes!

    (Citează)

 16. Ca in todeauna ;)
  Voted!!!

    (Citează)

 17. Te-am votat! Succes!

    (Citează)

 18. Dan Marius-Vasile

  04/03/2016 la 10:50 AM

  Votat, succes!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus