un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 februarie 2016

5 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Auto: mașinile electrice sunt mai eficiente decât cele pe hidrogen.

NSFW: Amanda Lee merge des la sală.

 

  8 comentarii

 1. Confirm cu GTA Online :) Doing it every day. GTA Online nu o sa moara prea curand. Rockstar vrea sa dezvolte f. mult partea de Online (pentru ca, microtransactions) :)

  Sunt zvonuri legate de o expansiune a hartii (adaugarea oraselor gen Liberty City sau San Adreas).

    (Citează)

 2. tintag ala poate fi folosit pe post de gps locator ieftin de masina? Inteleg ca de un copchil il poti agata sa-i anulezi orice pretentie de intimitate :D

    (Citează)

 3. Bun locul ales pentru testele masinii autonome de la Google: Kirkland, Washington. Poate le ‘scapa’ masinile de test si prin campusul Microsoft aflat in Redmond la cateva mile distanta. :p

    (Citează)

 4. Bună treaba în new york cu parcometrele cred că au vorbit cu prietenii englezi care le-au zis da ..bine voi nu aveați? Că noi avem demult :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus