blog demisec cu note fine de tehnologie

Înapoi la butoane! Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Știri despre tehnologie – 5 februarie 2016

5 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Auto: mașinile electrice sunt mai eficiente decât cele pe hidrogen.

NSFW: Amanda Lee merge des la sală.

 

  8 comentarii

 1. Confirm cu GTA Online :) Doing it every day. GTA Online nu o sa moara prea curand. Rockstar vrea sa dezvolte f. mult partea de Online (pentru ca, microtransactions) :)

  Sunt zvonuri legate de o expansiune a hartii (adaugarea oraselor gen Liberty City sau San Adreas).

    (Citează)

 2. tintag ala poate fi folosit pe post de gps locator ieftin de masina? Inteleg ca de un copchil il poti agata sa-i anulezi orice pretentie de intimitate :D

    (Citează)

 3. Bun locul ales pentru testele masinii autonome de la Google: Kirkland, Washington. Poate le ‘scapa’ masinile de test si prin campusul Microsoft aflat in Redmond la cateva mile distanta. :p

    (Citează)

 4. Bună treaba în new york cu parcometrele cred că au vorbit cu prietenii englezi care le-au zis da ..bine voi nu aveați? Că noi avem demult :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus