un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 februarie 2016

12 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Multe alte chestiuni interesante din alte domenii:

    7 comentarii

  1. Apple a comis-o grav de tot pentru ca in toata documentatia lor touchid-ul e trecut ca element obtional de securitate. Eu tip de pe macrumors care despica firul in 14 si in final si-a edita postul specificand ca probabil e vorba de un bug in ios pentru ca si defectarea senzorului original ar avea aceleasi consecinte. Un comportament normal ar fi ca in cazul in care touchid-ul are vre-o problema sa treaca automat pe passcode.

      (Citează)

  2. Hehehehe, Rotheburg aduce cu “cs_italy” din Counterstrike, true :))

    Cauta San Capistrano. E un satuc pe care s-a bazat harta “de_inferno”.

      (Citează)

  3. Astept cu nerabdare review-ul de Asus, si multumesc anticipat :)

    Review-ul tau la N18 mi-a “vandut” modelul respectiv si pot sa spun ca am fost si sunt foarte multumit de el, doar ca m-am mutat intr-un bloc foarte aglomerat pe 2.4GHz, unde si-a cam atins limitele.

    Rugaminte/sugestie: sa testezi in amanunt si modul N-only, eu unul (si cred ca foarte multi) nu am device-uri care sa stie AC in momentul asta. (cu siguranta vor aparea si alea la urmatorul upgrade de telefon/tableta/laptop)

      (Citează)

    • N18 cred ca ramane best-buy pentru ca cel nou nu are back-up pe 3G (de care personal nu am avut nevoie momentan, nu mai pica netul ca in vremurile bune :)) ).
      Din pacate cand mi-am schimbat router-ul pe stoc aveau doar Archerul, de care sunt super multumit, acoperire in 3 camere, smart tv, desktop, laptop, telefoane, am un pic de semnal si in fata blocului de la etajul 8 :)).

        (Citează)

  4. la pozele alea cu oraselele daca mai punea niste culoare si contrast crapa monitorul. uneori sunt penibili unii cand incearca sa evidentieze ceva.

      (Citează)

  5. Iar poza din Santorini pare luată din Dying Light… Într-un fel…

      (Citează)

  6. In legatura cu Netflix, House of Cards e acum disponibil si in Romania. Inclusiv sezonul 4, care tocmai a fost lansat

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus