un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Microsoft Surface Book, Microsoft Band și Hololens

27 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Iată un Surface Book, un laptop 2 în 1 de la Microsoft. Surface Book are ecran detașabil de tastatură, dar mai important este hardware-ul de sub capotă: Core i5 sau i7, SSD-uri de până la 512 GB, chiar și placă nVidia dedicată. Este un laptop foarte performant, unde până și ecranul are o rezoluție mare de 3000 x 2000 pixeli.

Microsoft Band este noua lor generație de brățără inteligentă. Nu doar că-ți arată notificările de la telefon, dar are și GPS, monitorizare de activități, barometru ca să-și dea seama când urci scări sau dealuri, senzor de ritm cardiac și chiar și senzor UV pentru a te avertiza dacă stai prea mult la soare. Vedeți în film niște șmecherii interesante de citire a mesajelor primite.

Microsoft Hololens este soluția lor de realitate virtuală, dar era închisă și nu putea fi testată.

microsoft_hololens_01

  2 comentarii

 1. Pe partea de hardware Microsoft face produse mult mai bune decat sistemele de operare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus