un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Accesorii Hama în toate culorile

27 Feb 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Hama a prezentat la MWC tot felul de accesorii foarte viu colorate pentru telefoane. Noi îi asociem de obicei doar cu cabluri de date, dar Hama este o companie germană cu peste 2500 de angajați, cu peste 90 de ani de istorie și care fabrică acum mii de produse diferite.

    7 comentarii

  1. Baietii cu huse de 0.99 de pe Aliexpress nu au stand la MWC16? Cred ca ar fi revolutionat piata, Piata Obor.

      (Citează)

    • Am venit sa zic asta dar mi-ai luat-o inainte. HAMA = companie gen Allview si Eboda care importa din China produse low-quality cu brand propriu pentru ca dau comenzi mari.

        (Citează)

  2. HAMA nu fabrica nimic. Fabricile din China cu care au contract fac produsele.

      (Citează)

  3. Față de alte companii ce nu fabrică în China?

      (Citează)

  4. Cum e aia … HAMA e din Germania , astia fac lucruri foarte bune calitativ ! Calitate germana muhahahahha

      (Citează)

  5. Putin surprins de prezentarea companiei Hama. Desi au produse scumpe care ar trebuie sa reflecte calitatea, eu i-am evitat mereu pentru ca in trecut mi-am luat un stick usb scump de la ei si l-am schimbat de vre-o 4 ori ca se defecta dupa 1-2 luni, pana ce am renuntat ca tot pierdeam datele de pe el.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus