un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 ianuarie 2016

26 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

 

    6 comentarii

  1. Da ceva nu se pupa aici “Tabletele Surface dau erori în timpul meciului ce decide accesul în Super Bowl.”

    Textul e cam asa:

    NFL spokesman Brian McCarthy said in a statement Monday. “The issue was identified as a network cable malfunction and was resolved during the 2nd quarter. The issue was not caused by the tablets or the software that runs on the tablets. We have experienced no issues with the tablets this season. Any issues were network related.”

    P.S. Haioasa si faza asta: “”They’re having some trouble with their Microsoft Surface tablets,” CBS’ sideline reporter Evan Washburn reported during the game”

    Ai naibii, pana acum erau “iPad-like devices”. Cand ceva nu a mers bine, si-au adus aminte si ei cum se numeste grebla asta :)

      (Citează)

  2. Chiar ieri mi-a venit de pe ebay un Toshiba FlashAir. O sa-i fac si eu un review cat de curand.

      (Citează)

  3. Vroiam sa-mi schimb camera foto satul de operatiile scoate cardul – baga cadul, nestiind ca exista si astfel de carduri. Astept sa apara si la noi revizia 3.

      (Citează)

  4. Beton electrificat … De ce nu degivrare?
    E o tehnologie verificata ce n presupune costuri foarte mari.

      (Citează)

  5. Greuceanu:
    Vroiam sa-mi schimb camera foto satul de operatiile scoate cardul – baga cadul, nestiind ca exista si astfel de carduri. Astept sa apara si la noi revizia 3.

    Eu l-am luat de pe ebay cu 29 de dolari, free shiping. a venit cam intr-o luna, dar nu ma grabeam oricum

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus