un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 ianuarie 2016

13 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

 

  7 comentarii

 1. Au anuntat deja ca nu vor mai produce G Flex. Vor continua seria V10, care va aparea in a doua jumatate a anului. Toti speculeaza ca vor lansa LG G5.

    (Citează)

 2. NightShift, altă chestie originală Apple. Funcția de reducere a albăstrimii imaginii afișate e de mult pe alte dispozitive. La Asus Zenfone2 (implementată pe toate versiunile) se cheamă BlueFilter și poate fi activată permanent alături de auto brightness (Asus Splendid este aplicația cu care setezi asta). Și la mai bătrânul Huawei Ascend P6 există o setare de calibrare a temperaturii de culoare (Warm este cea cu albastru redus). Sunt sigur că și alte terminale au opțiuni similare. Dar când Apple implementează ceva nou la ei da’ existent deja la concurenți nu se cheamă copiere ci inovație… Vezi Copy / Paste, altă invenție originală Apple.

    (Citează)

  • De cand trebuie sa fie totul original? Apple implementeaza in general lucruri care sunt cerute de fani, de multe ori eliminand nevoia de aplicatii si functii disponibile prin jailbreak. Avantajul Night Shift e ca se activeaza si dezactiveaza singur. E vorba de imbunatatiri QoL (Quality of Life), nu de cine are cele mai originale functii.

     (Citează)

  • Pe o tabletă Android chestia asta s-a activat acum câteva luni în Play Books, îmi face automat ecranul galben la orele serii. E mai odihnitor să citești așa.

     (Citează)

 3. Acces la jocurile EA pentru 5 dolari pe lună. take my money now !!! oooo in romania nu merge ! foarte utila stirea Radu !

    (Citează)

  • Daca nu stii sa te descurci, e problema ta ;)

   Eu am acces le Netflix de SUA si vad ca ma lasa sa ma inscriu si in Origin Access.

     (Citează)

  • Știrile despre România sunt la început. În rest sunt știri despre tehnologie și ce se mai întâmplă în lume.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus