blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Netflix s-a lansat oficial în România

6 Jan 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

78 comentarii

Nu credeam că se va întâmpla asta în ianuarie, dar a fost adevărat: Netflix tocmai a devenit disponibil în România. Mi-am făcut cont acum două minute, merge totul fără probleme. Intrați pe netflix.ro, vă duce unde trebuie.

Anterior pe acel site apărea un mesaj despre cum serviciul nu este disponibil în România. Acum apare o pagină uzuală de înregistrare. Planurile disponibile sunt cele de mai jos: 8 euro cel mai ieftin, 10 euro pentru HD, 12 euro pentru Ultra HD. Eu mi-am făcut cont standard, iar prima lună este gratuită.

Acum să-i vedem pe toți cei care se băteau cu pumnul în piept zicând “eu nu voi mai pirata când va intra Netflix în România” că-și fac cont.

Dacă vreți Netflix pe smart TV, vă recomand unul LG (vedeți prețuri pe eMAG și PC Garage), tocmai au anunțat un parteneriat de amploare la nivel mondial. Televizorul meu LG are buton Netflix și pe telecomandă, acum îl voi și folosi.

Puteți urmări filmele Netflix și pe PC, telefoane, tablete, PS3, PS4, Xbox360 și Xbox One, Apple TV și Chromecast direct în browser sau cu aplicațiile dedicate. Momentan nu există subtitrări în limba română. După câteva secunde de vizionare, se trece la calitate HD. Dacă nu vrea, o puteți forța din opțiunile contului vostru.

N-am House of Cards în ofertă (o avea ProTV drepturile o vreme?), dar lista de seriale este foarte lungă: Marco Polo, Orange is the New Black, Better Call Saul, Arrow, Pretty Little Liars, Narcos, Breaking Bad, Suits, Weeds, Jessica Jones, Sense 8, How To Get Away With Murder, Elementary, Continuum, Ray Donovan, Chef’s Table și multe altele, inclusiv documentare și desene animate.

Sunt multe filme interesante acolo.

Credeam că Ștefan vorbește prostii cu 6 ianuarie, dar iată că a avut dreptate când anunța această dată pe 30 decembrie.

  78 comentarii

 1. Ok, am făcut cont dar nu am aplicația pe LG smart TV( are vre 2 ani), știe cineva cum pot avea acces la aplicație?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus