un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ziua eMAG vine cu reduceri la toată gama de produse (P)

4 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Probabil că unii dintre voi anticipau acest moment: luni, 7 decembrie, este ziua magazinului eMAG (14 ani!) și, ca și în alți ani, aniversează acest moment prin reduceri la sute de produse din întreaga lor gamă, având oferte bune din toate categoriile vândute în magazin.

Vor fi în total reduceri de 10 milioane de lei, iar 10% din valoarea achiziției o veți primi înapoi sub formă de card cadou, care poate fi cheltuit altădată.

Două idei pentru shopping “like a pro” de la eMAG (au ei mai multe în ghid):

  1. puneți produsele dorite în Favorite. În pagina fiecărui produs, sub butonul de “adaugă în coș”, există o inimioară ce-l adaugă la Favorite. Pe perioada reducerilor veți vedea imediat ce produse au intrat la reduceri din cele ce vă interesează.
  2. utilizați aplicația de mobil eMAG (le găsiți prin linkul de mai sus). Ca și de Black Friday, se va primi un mesaj push atunci când încep reducerile (dimineață, nu știu ora exactă17). La Black Friday eu am primit mesajul fără nici o întârziere și m-am dus țintă la ceea ce voiam să cumpăr.

E un moment bun să cumpărați ceva dacă de Black Friday n-ați găsit produsele căutate de voi sau niște cadouri de Crăciun, nu mai sunt multe zile până atunci.

ziua_emag_2015

 

    11 comentarii

  1. Si de data asta va fi cu zona VIP, sa se dea produsele faine si cu reduceri mari doar cui trebuie? :)

      (Citează)

  2. aaa, d-aia azi erau toate preturile mari, ca se vor reduce luni…

      (Citează)

  3. O porcarie treaba asta cu cardurile cadou, pentru ca sunt inutile daca nu vrei sa mai cumperi altceva. Daca am nevoie de o singura chestie de pe emag, as prefera sa il iau mai ieftin decat sa il iau la pret normal si sa imi dea un card de 30 de lei care poate fi folosit doar la aragaze, masini de spalat, frigidere, si alte categori unde cel mai ieftin produs e 400 de lei -_-

      (Citează)

  4. Cumparati! Cumparati Acuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm !Ocazie unica deci cumparati acum ! V-am spus sa cumparati acum ? Daca nu, va mai spun o data cumparati acum ! :)))

      (Citează)

  5. Si o sa fie iar penibilitatea aia cu bara care creste constant pe tot parcursul zilei? Ce dragut…

      (Citează)

  6. Ceea ce imi doresc eu, sigur nu vor avea reduceri! :)

      (Citează)

    • Daca as fi rautacios, as spune: “n-au inca grupa vibratoare, de aia nu gasesti ce iti doresti tu.”
      Asa ca mai bine nu spun… ;)))

        (Citează)

  7. Corny:
    Daca as fi rautacios, as spune: “n-au inca grupa vibratoare, de aia nu gasesti ce iti doresti tu.”
    Asa ca mai bine nu spun… ;)))

    Amuzant. Mai zi una

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus