un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 21 decembrie 2015

21 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

NSFW: așa ar trebui să arate meciurile de baschet:

….. Link in the bio…… @smilepillows calendar is one for the making! @tamradae @msmelodyrae #basketball in a #liverichmedia way. #? Full version coming soon

Posted by Liverichmedia on Wednesday, December 16, 2015

  1 comentariu

 1. “Apple ar putea lucra la audio de înaltă rezoluție.” Sau cum sa te pisi din nou cu bolta pe clienti in acelasi fel cum au facut cand i-au obligat pe toti sa treaca pe AAC si s-au si trezit cu un proces in cap:

  http://www.cnet.com/news/apple-misled-ipod-owners-plaintiffs-allege-at-class-action-trial/

  Exista FLAC, e dezvoltat de ani buni, ceva mai aproape de sursa originala inregistrata pe CD nu ai sa vezi si totusi, ei vor sa-si creeze un standard proprietar? WTF? Atunci cand ai playere ieftine care suporta FLAC si au un DAC foarte bun integrat ce mortii mamii lor le e asa greu sa puna melodiile in format FLAC pentru utilizatori? Serviciile de streaming vor oferi si ele la un moment dat suportul pentru losless si ghici in ce format vor fi? FLAC! Dar nu, pentru Apple e mai important sa-si dreseze utilizatorii cu imbecilitatile lor de formate proprietare in conditiile in care pot oricand sa implementeze o solutie mult mai simpla si care sa-i convinga si pe altii sa foloseasca produsele lor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus