un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 decembrie 2015

14 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Bonus: trailer pentru Independence Day 2. Se va face și o parte 3, dar partea 2 apare în iunie 2016. Au trecut 20 de ani de la primul film, dacă vă vine să credeți. Încă țin minte când tata a stat vreo 3 ore la coadă pentru bilete și l-am văzut la Sala Palatului, la probabil primul spectacol, iar spectatorii aplaudau la fiecare fază bună. Sunt sigur că n-a fost doar experiența mea de acest gen.

    13 comentarii

  1. Muzica e gratuită doar în SUA.

      (Citează)

  2. Independence Day fara Will Smith ?…..blasfemie.

      (Citează)

    • speedy.gonzales

      14/12/2015 la 1:48 PM

      pai Will Smith e cam batran, nu mai da bine pe ecran.
      dar stai linistit, ca gasesc ei alt negru sa il puna ca personaj pozitiv in film.

        (Citează)

  3. Grozav… Încă și mai multe motive pentru ca cei lipiți de FB toată ziua să fie obsedați și de cât timp redactează prietenii răspunsurile.

      (Citează)

  4. Nu inteleg care a abordarea Microsoft cu privire la spatiul din OneDrive. Daca esti activ, atunci meriti acel spatiu? Daca nu dai nici un semn de viata atunci ti se sterge tot? Eu unul n-am primit nici o notificare in acest sens. Dar ma rog, Microsoft!

      (Citează)

  5. am incercat de multe ori sa platesc la spotify dar nu ma lasa, paypal, cc.
    la varianta free nu am mai auzit reclame de mult timp in schimb as vrea high-def.

      (Citează)

    • Am reusit sa platesc pentru Spotify cu Paypal numai dupa ce am facut alt cont pe USA si mi-am inregistrat cardul de credit de Romania acolo.

        (Citează)

  6. Ofertă bună pentru un curs de Project Management

    Pff – doar daca iti place accentul de indian-englez. Am trimis mail pentru rambursare.

      (Citează)

    • La naiba! Acum am verificat și eu … stupid rău accentul ăla indian. Am făcut o cerere de returnare a banilor… deși în ofertă parcă scrie undeva ”non-refundable”. De ce n-or scrie undeva cum stă treaba cu vorbitorii?

        (Citează)

  7. Hai mai Radu, cum sa zici ca nu se mai fac space sim-uri cand abia acum are loc rebirth-ul lor :) Anul asta au iesit Rebel Galaxy si Elite:Dangerous si la anul ne asteapta SP-ul de la Star Citizen si No Man’s Sky. Ca sa nu zic ca EVE Online inca o duce binisor.

    Check them out, s-ar putea sa gasesti ceva care sa-ti placa printre ele.

      (Citează)

  8. Ce vremuri, primul Independence Day a fost primul si singurul film la care am luat bilete la suprapret de la un smecher care vindea in fata cinemaului Patria. Ne-am dus acolo, eu cu tata, si ne-am trezit intr-o multime de oameni de n-aveai loc sa pici un ac.

    Deh, noi credeam ca gasim liber…

      (Citează)

  9. Independence day, vazut la Patria cu Dolby Surround, am luat si amenda pe RATB pentru ca faceam blatul. Si prietena noastra F a iesit plangand ca nu a murit cainele. Nu vreau sa vad un sequel, zau! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus