un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAGIA continuă cu un weekend special (P)

18 Dec 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Probabil ați văzut că eMAG derulează de câteva zile campania eMAGIA, promoția lor de sărbători de iarnă. Astăzi începe eMAGIA Crazy Weekend, ultima și cea mai mare rundă de reduceri a anului înainte de Crăciun.

Se schimbă “doar” totul, veți găsi produsele ordonate din nou pe categorii, că dacă nevasta a spus că vrea un parfum, păi să găsiți rapid secțiunea de parfumuri, iar dacă soțul a spus că vrea o consolă sau o boxă portabilă sau un cuțit de bucătărie, să le găsiți rapid și pe acestea.

DESCOPERĂ OFERTELE eMAGIA CRAZY WEEKEND

Boxe portabile (Logitech UE Boom 2 sunt printre cele mai bune testate de mine, sunetul e foarte mișto, și sunt la reducere bună), ceasuri inteligente, parfumuri, drujbe, console și laptopuri de gaming, cărți de toate felurile, ondulatoare de păr, ceasuri Michael Kors, mixer vertical, Kindle la 329 lei, un milion de jucării pentru fetițe și băieți, patine de gheață, carkit bluetooth, vitrină de vinuri, pachet Jocurile Foamei sau Game of Thrones, mâncare și jucării pentru animale. Doar o mică parte din ce-i pe acolo.

Inclusiv, am remarcat acolo prin listă, niște babydoll-uri din dantelă roșie cu blăniță albă, că poate vrei să faci cadou ceva cu mesajul subtil că ai vrea să vină Moșul pe la tine nu doar în decembrie. Cică era un produs “pentru ea”, dar eu cred că ar fi trebuit mai degrabă inclus în categoria “pentru el”.

eMAGIA Crazy Weekend durează până pe 21 decembrie și, dacă veți comanda până atunci, ar trebui să fie timp suficient pentru a primi produsele până la Crăciun. La ce trafic e acum prin oraș și după cum aleargă lumea inclusiv după muncă în toate direcțiile după cumpărături, comandați online și așteptați liniștiți venirea cadourilor.

eMAGIA

    12 comentarii

  1. mircea (primul)

    18/12/2015 la 8:04 AM

    Mi se pare cam naspa sa promovezi un magazin care vinde cutite de bucatarie, avand in vedere cate crime prin injunghiere se comit. #colectiv

      (Citează)

  2. bunicele ofertele, avand in vedere ca la unele produse pe care le urmaream de multa vreme au scazut preturile mai mult decat de aniversarea emag

      (Citează)

  3. Din pacate toate aceste oferte par inutile cat timp curierii nu mai pot livra pana in ianuarie …

      (Citează)

  4. Sa fie oare aceasta campanie de oferte datorita produselor ramase pe stoc dupa Black Friday? Anul asta am aflat ca emag a vandut foarte multe baterii de masina, ceea ce mi se pare superb, avand in vedere ca firmele din domeniu nu au reusit sa vand atatea.. Bravo lor!

      (Citează)

  5. Mark my words: reduceri reale mai sunt in ianuarie, cat toata lumea plange dupa sarbatori si vanzarile plonjeaza. Deci da, ianuarie.

      (Citează)

  6. nwradu:
    Cere-le cu ridicare sau riscă la un curier. Mai sunt probleme cu livrările?

    In afara de cativa amici, ar mai fi si reportajul ProTv …

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/atentie-la-comenzile-online-facute-inainte-de-sarbatori-anuntul-facut-de-firmele-de-curierat.html

      (Citează)

  7. Au preturi bunicele.

      (Citează)

  8. nwradu:
    Mai sunt probleme cu livrările?

    Ai de plm… :))

      (Citează)

  9. nwradu:
    Cere-le cu ridicare sau riscă la un curier. Mai sunt probleme cu livrările?

    Cu comenzile facute dupa minunatul black fraierday, nu mai au probleme cu livrarile. Eu mi-am comandat zilele trecute un monitor, la 12 noaptea, a venit a doua zi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus