un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Voi sunteți bine?

5 Nov 2015  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Îmi dau seama că n-am întrebat o chestie și-mi pare rău că am neglijat asta: voi ați pățit ceva în clubul Colectiv? Erați acolo? Aveți prieteni în spital sau, sper că nu, decedați?

Știu că cititorii sunt distribuiți în toată țara, nu doar în București, dar ar fi trebuit să întreb. Am rămas uimit să văd câți cunoscuți aveam eu printre participanții la acel concert, deși nu-s cel mai sociabil om, și cu câți alții dintre cei răniți am în comun “mutual friends”. La alții e și mai rău, de exemplu Oracle are 3 angajați decedați și 10 răniți, practic întreaga firmă cunoaște pe cineva afectat de acest lucru.

Sunteți bine?

Între timp, citiți această poveste de la Colectiv. Chiar eram curios ce-a pățit respectivul tânăr după ce am aflat că a fost și cineva în scaun cu rotile acolo. Au fost mai mulți eroi acolo, iar cei care l-au scos afară sunt în spital, cu răni grave.

sau text aici.

    13 comentarii

  1. Claudiu Petre ( eroul decorat de presedinte ) a fost coleg 2 ani cu mine la GE Money , pe Marius Rusitoru il cunosc din Berceni

      (Citează)

  2. Ponta nu e bine… s-a… ars :-)

      (Citează)

  3. Am un coleg care e in stare grava, nu-l cunosc personal, suntem o firma de 1000+. O sa propun colegilor si conducerii firmei sa renuntam la petrecerea de craciun anul acesta. Nu mi se pare nimerit in conditiile astea, si, in plus banii de pe petrecere ar putea fi donati. Am putea renunta la o noapte de distractie…

      (Citează)

  4. nwradu:
    Oracle?

    nu

      (Citează)

  5. nwradu:
    Oracle?

    La Oracle se ocupa compania de majoritatea costurilor, inclusiv sa ajute parintii uneia din fete care erau pe punctul de a fi evacuati (credit in franci, ea vroia sa faca un nou credit ca sa acopere suma). S-au mobilizat destul de mult, inclusiv country manager-ul si CEO-ul.

      (Citează)

  6. Coleg de facultate si actual coleg de munca, in continuare internat. Am fost acolo in majoritatea zilelor, stau cu emotii in continuare.

      (Citează)

  7. 5 colegi de facultate morti, pe una dintre victime o cunoasteam destul de bine

      (Citează)

  8. Am cunostiinte care erau acolo si un coleg de la servici. Ei au iesit destul de repede, n-au stat pe ganduri. Cunostiintele unui vecin n-au fost asa norocoase, si-au pierdut baiatul. Dupa ce a sunat-o pe maica’sa sa ii spuna ca este incendiu n-a mai apucat sa iasa.

    Panica a facut indirect mai multe victime decat focul.

      (Citează)

  9. Eu m-am ars cu o tipa in barul ala, intr-o baie.
    Dar la mine nu a fost rau a fost bine :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus