un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi trailere: Star Wars 7 și filmul Warcraft

7 Nov 2015  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

În curând vom avea mai multe trailere la noul Star Wars decât filme în total. A mai apărut unul, variantă internațională, cu foarte multe scene în plus.

S-ar părea că cei doi tineri, Rey și Finn, sunt atacați de cei răi și salvați de vechii eroi din Războiul Stelelor, așa fiind introduși în lupta mai mare. Iată noul trailer:

Kylo Ren are o sabie șmecheră rău! Și sunt și mai multe imagini cu BB-8 pe acolo.

Iată și trailerul de acum 2 săptămâni:

Citiți articolul meu pentru a vedea ce se întâmplă între trilogia veche și noul The Force Awakens.

Filmul ajunge în cinematografe vineri, 18 decembrie, și puteți să cumpărați de acum bilete. Sunt proiecții și la ora 0:05. Personal n-am rezervat bilete, nu pot ști de acum ce voi face în decembrie, dar avem destule cinematografe ca să nu-mi fac griji că n-aș găsi bilet chiar atunci, mai ales la orele dimineții. Iar până atunci mai avem de văzut noul James Bond și ultimul Hunger Games.


Warcraft, filmul inspirat din celebrele jocuri făcute de Blizzard, se va lansa în iunie 2016. A apărut trailerul de 2 minute și nu-mi place deloc. Nu sunt femei, actorii nu m-au impresionat, povestea pare a fi clasica “orcii invadează și unii dintre ei vor face și cooperare”. Nu cred că va fi vreun mare succes.

    18 comentarii

  1. Se vor duce multi la filmul Warcraft, poti sa fii linistit ca va fi un succes. Jocurile au destule personaje feminine, dar nu pare ca au introdus prea multe in primul film. Eu presupun ca au facut multe studii de marketing, Blizzard nu lasa nimic la intamplare.

    A aparut si trailer-ul pentru expansionul nou de WoW, este Blizzcon si prezinta multe actualizari despre produsele lor.

      (Citează)

  2. nwradu:
    Mai ții minte despre câte filme s-a zis la fel? Dacă ei cred că va fi un nou Avatar, cred că se înșală.

    Povestea in larg nu poate sa fie cine stie ce ( e practic Warcraft 1), eu ma duc sa vad batalia, personajele si lumea.

      (Citează)

  3. Nu au cum sa inoveze foarte mult povestea din Warcraft 1.Sunt cel putin 3 personaje feminine:Garona,Draka si o tipa apropiata de rege ( nevasta-sa ? ).Jocul a fost facut in 1994,universul extins apoi prin carti si jocurile ulterioare,asadar e un pic loc de personaje din linia a doua.
    Daca au suficiente efecte si un cliffhanger decent-plauzibil,distrugerea Stormwindului,crearea Aliantei si tobele anuntand invazia orcilor spre Lordaeron si restul Azerothului–e loc de un film cu povestea din Warcraft 2 (care va avea si elfi :P )
    Cred ca majoritatea celor pasionati de WoW-sau care au jucat,la vremea lor,Warcraft 1-3 vor merge sa-l vada.Plus ca probabil or sa incerce sincronizarea cu lansarea WoW 7.0 “Legion”.

    De SW n-am ce sa zic,am vazut toate filmele,dar nu-s super impresionat de univers.Fiecare cu a lui :)…

      (Citează)

  4. Warcraft filmul o sa aiba succes mare pentru ca Blizz are multi fanboys, myself included. Nu, n-o sa fie noul LotR sau mai stiu eu ce, insa o sa fie ok. Si da, cum zic si baietii de mai sus, e povestea din Warcraft 1.

      (Citează)

  5. E imba Warcraft! :D

      (Citează)

  6. Cred ca mai bine il faceau full CGI…… trailer-ul mi s-a parut jalnic.

    Eu as vrea sa vad ceva din universul warhammer 40k daca se poate :)

      (Citează)

  7. S-ar putea sa ai dreptate, productia sa nu fie una excelenta insa filmul va atrage multi jucatori si fosti jucatori de Warcraft, World of Warcraft sau DotA. Sunt multi ca mine care nu mai joaca WoW dar tot vom merge multi la film, cel putin din curiozitate si pentru ca ne regasim in Warcraft, ne leaga multe amintiri din adolescenta :)

      (Citează)

  8. Andreas Scotch

    08/11/2015 la 2:28 AM

    Daniela:
    E imba Warcraft! :D

    Imba Warcraft!”work work like an orc”:)

      (Citează)

  9. Se vorbea de foarte mult timp de filmul Warcraft, dar a tot fost amanat.
    Crede-ma ca sunt multi care il asteapta. Si cand zic multi, vreau sa zic foarte multi, extrem de multi. Vorbesc din perspectiva unuia care a jucat World of Warcraft.

      (Citează)

  10. Interesant e faptul că toate comentariile la acest articol sunt despre Warcraft. Nu cred că se vrea a fi un nou avatar, însă tine minte că niciodată nu s-a făcut un film după o franciză atât de mare și importantă de jocuri. În plus, trebuie să ținem cont de mașinăria de marketing a lui Blizzard, probabil cea mai eficientă pe partea de gaming.

      (Citează)

    • Marketing mare înseamnă cheltuieli mari, deci trebuie să scoți și mai mulți bani din film.

      Ca un film să aibă succes, trebuie să încaseze am de două ori bugetul său, ceea ce nu-i chiar ușor.

        (Citează)

  11. Warcraft ftw
    Zic ca au public target cel puțin jumătate din sud estul Asiei.
    Chiar dacă nu e o capodoperă tot va face profit.

      (Citează)

  12. warcraft as merge sa vad. starwars not so much.

      (Citează)

  13. nwradu:
    Mai ții minte despre câte filme s-a zis la fel? Dacă ei cred că va fi un nou Avatar, cred că se înșală.

    Nu stiu daca esti in tema dar: World of Warcraft are chiar si acum, dupa 11 ani de la lansare aprox. 5.5 milioane platitori, desi expansiunea curenta este la final de viata, probabil cand se va lansa Legion va urca peste 10 milioane de omuleti (care dau fiecare aprox. 12 EUR lunar), de obicei asa se intampla. Unici care au cumparat si jucat jocul macar o data cred ca sunt cel putin 80-100milioane.

    Sunt cifre uriase pentru un joc cu plata lunara. Pe langa jucatorii de World of Warcraft au un fanbase urias din celalate jocuri, extrem de multi se vor duce sa vada filmul. Pe langa asta, multi cinefili de fantasy se vor duce sa il vada. Personal pariez ca va bate recordurile de incasari de la Lord of the Rings, pe care probabil il si vizeaza.

    Actorii intr-adevar, nu sunt de prima mana dar what the fuck, cine ar fi vrut sa o vada pe Angelina Jolie verde, fiind Garona?!!?! :)

    In schimb Ragnar Lothbrok (if you know what I mean) a fost chiar tare in Vikings si a fost foarte tare rolul.

      (Citează)

  14. Stiu ca mai este mult de asteptat, personal astept un film legat de universul Starcraft, care chiar cred ca ar putea fi un succes.

    Probabil daca le iese bine cu warcraft acela ar fi pasul urmator.

      (Citează)

  15. Nu vi se pare ca au ales personaje putin nepotrivite (necunoscute) pentru film cand aveau multe optiuni ca Sylvannas, Arthas, Illidan etc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus