un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ca în copilărie: colecționează cartonașe Star Wars (P)

20 Nov 2015  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

18 decembrie este data în care noul film Star Wars ajunge în cinematografe. Știați că și la noi sunt săli ce-l vor proiecta la ora 0:05, prinzând astfel un spectacol de noapte și lansându-l practic cu o zi înainte?

Vorbim mai mult despre Star Wars în perioada următoare, că am o teorie interesantă despre Luke Skywalker și ce se va întâmpla în acest film. Nu v-o zic acum, mai e timp. Acum, însă, vreau să vă spun despre o promoție Carrefour dedicată acestui film, deoarece mai mult ca sigur în weekend treceți și pe la vreun magazin de cumpărături.

Un film din copilăria noastră merge bine și cu altă activitate din copilărie: colecționarea de diverse chestii în albume. Carrefour lansează în total 72 de “cosmic shells”, un fel de cartonașe cu personaje din Războiul Stelelor, și le poți colecționa pe toate. Sau hai să zicem că le pot colecționa copiii tăi, în caz că nu vrei să recunoști că le vrei pentru tine.

Există un album în care să le pui pe toate, iar cosmic shell-urile le poți obține astfel:

  • în hipermarket-urile Carrefour – primești 1 pachet cu 2 cosmic shells la fiecare 135 de lei cheltuiți
  • în Carrefour Market – primești 1 pachet cu 2 cosmic shells la fiecare 35 de lei cheltuiți
  • în Carrefour Express – pragul este de 20 de lei pentru a primi cele 2 cosmic shells

Există și o listă lungă de diverse produse uzuale pe care, cumpărându-le, te asiguri că vei primi direct niște cosmic shells (de exemplu, o cutie de lapte Napolact, în această perioadă, găsiți lista pe site-ul oficial carrefour.ro/starwars).

Totul se întâmplă în perioada 19 noiembrie – 3 ianuarie. Poți face schimb de cartonașe cu prietenii, dar atenție că un Han Solo face cât un amiral Tarkin plus un Boba Fett, iar pe un Darth Vader costumat nu l-aș schimba niciodată cu un “evil Anakin” – unul este un personaj malefic, experimentat, celălalt un copil iute la mânie, chiar dacă sunt de fapt aceeași persoană.

Pe lângă album, mai poți lua și tabla de joc Star Wars pe care poți folosi cosmic shell-urile pentru diverse jocuri, și Movie Box, care asigură interactivitatea cu telefonul pentru anumite shell-uri speciale. Toate informațiile sunt pe site-ul promoției, după cum spuneam.

 

feat_carrefour_star_wars

    3 comentarii

  1. Luke a trecut la Dark Side dupa finalul episodului 6 Jedi Returns? Daca da si eu am aceasi feeling :)

      (Citează)

  2. Exista cartea “Star Wars”… are 29 de volume. Recomand!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus