un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Galaxy S6 mai ieftin și alte oferte bune

13 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

eMAG a început o campanie de reduceri sub numele Festivalul Toamnei în perioada 13-19 octombrie. Pare a fi organizată pe zile, astăzi este ziua Mobile, dar sunt disponibile oferte din toate categoriile.

DESCOPERĂ TOATE OFERTELE AICI

Ce-am remarcat din prima este Galaxy S6 la prețul de 2.499 lei redus de la 2.999 lei. E cel mai bun preț de pe piață conform comparatoarelor și nu doar între magazinele serioase.

Mai sunt reduceri bune la LG G4 și la seria Samsung A5 și A7.

Alte oferte bune:

  8 comentarii

 1. nu merg linkurile. te saboteaza profitsheru

    (Citează)

 2. Ai uitat sa mentionezi ca-ti mai cumperi un televizor.

    (Citează)

 3. Atentie MARE la anvelope.
  Tzeapa e bine gandita de mai multe firme care vand prin Emag. Din 46 verificate pentru masina mea, doar 7 aveau anul fabricatiei trecut, 5 din 2012, 1 din 2014 si 1 din 2015.
  Banuiesc un DOT 2012 la majoritatea dintre ele.
  Nota: mi s-au anulat 2 comenzi pt dot2015 -ieri 1 si alaltaieri 1- nu am fost instiintat, la una am apucat sa platesc cu cardul. Emag nu cunostea motivul anularii. Firma stia, dar posteaza in continuare anunturile.
  Sunt galanti si vor oferi…altceva la schimb!

    (Citează)

 4. Samsung S6 este la acest pret de mai bine de 2-3 saptamani – nici o reducere in cazul asta – doar marketing and stuff, tipic romanesc (urmaresc telefonul de atunci si pana in prezent, acesta fiind motivul pentru care sustin cele de mai sus.
  De asemenea pretul de la care pleaca reducere, este umflat cu pompa, fiind ceva mai mic zilele trecute.

  Inca o reducere specific romaneasca.

    (Citează)

 5. Jeez. Anvelope dr acu 2-3 ani.

    (Citează)

 6. Misto filtrarea pe dimensiuni, mult noroc sa gasesti 195/60 R15.

    (Citează)

 7. @Same E o problema deja dimensiunea marketplace-ului lor. La ultimele doua campanii emag mentionate de radu m-am uitat dupa niste pantofi sport de alergare, la ambele aceleasi produse, si culmea aceleasi marimi. Cum nu era nimic decent pe marimea mea am luat din alta parte.

  Acum ma uit pentru o a doua pereche si vad a treia oara la rand la aceleasi produse cu aceleasi marimi pe stoc. Sa fim seriosi, unii parteneri din marketplace folosesc “campaniile” in traditionalul stil romanesc.

  Intr-o nota ceva mai optimista, http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/156-rog-g551jw-fhd-procesor-intel-core-i7-4750hq-2ghz-crystal-well-8gb-1tb-plus-24gb-ssd-geforce-gtx-960m-4gb-win-81-black/ e un pret bun pt puterea oferita, din pacate PC Garage ofera acelasi pret + Rucsac cadou.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus