un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs World of Tanks pe 1 noiembrie

20 Oct 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Mai jucați World of Tanks? PC Garage organizează din nou un concurs și puteți participa în echipă sau individual, dacă vă înscrieți de acum. Singura condiție este să vă aduceți tastatură și mouse pe 1 noiembrie, când are loc concursul în showroom-ul PC Garage din zona Timpuri Noi.

La showroom se ajunge ușor, e chiar lângă metrou, dar așteptați-vă ca totul să dureze câteva ore. Se dau premii în componente. Citiți aici regulamentul și alte detalii.

world_of_tanks_1

  1 comentariu

 1. Am trecut la World of Warships :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus