un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sunt pe lista scurtă de nominalizări. Votează-mă pentru Personalitatea Anului în Online!

10 Sep 2015  ·

GÂNDURI  ·

49 comentarii

Dragii mei, sunt surprins și onorat să mă regăsesc între propunerile pentru Personalitatea Anului în Online, premiu acordat de Intel la viitorul Webstock.

V-am rugat să mă susțineți pentru nominalizare și ați făcut-o, iar acum am numele alături de oameni activi și experimentați în ale Internetelor.

Mai avem un hop de trecut: vă rog să mă votați în formularul de aici!

Acum, eu nu voi vota cu mine (cel puțin nu de pe adresa cunoscută :P), iar dacă nici voi nu vreți să mă votați, iată o listă cu alți oameni ce merită acel premiu (nu ca mine, dar na):

Vlad Petreanu – îl admir pentru capacitatea deosebită de a găsi cuvintele potrivite pentru a transmite concis, dar cu mare impact în minte cititorului, idei. Lumea spune despre mine că scriu texte lungi – mie mi-ar plăcea să am talentul lui Vlad de a le scurta păstrând, însă, “greutatea” textului respectv. În plus, scrie des despre unul dintre subiectele mele preferate, politica. N-am fost întotdeauna de acord cu el, dar asta nu înseamnă că nu merită premiul.

Dragoș Asaftei – să fii fotograful președintelui la vârsta de 22 de ani este un lucru mare. Este un mare start în carieră și o reușită cu care te poți lăuda toată viața. În plus, Dragoș a slăbit vreo 30 de kilograme în ultimii trei ani,  o reușită pentru care ar merita oricum un premiu.

Bine, eu sper în continuare că vei vota cu mine.

eu

  49 comentarii

 1. Hai ca ti-am dat un vot, doar asa pentru ca ai cerut! :)

    (Citează)

 2. Îți mulțumesc frumos, Radu! :-)

  Să fie-ntr-un ceas bun nominalizările!

    (Citează)

 3. Personalitatea Anului în Online e un fel de premiu ca ala cu care se lauda Latrina3 in fiecare an?

    (Citează)

  • Nu, aici nu trebuie să plătești nimic pentru a câștiga. În plus, câștigă doar unul, nu se inventează câte un premiu pentru fiecare dintre cei înscriși.

     (Citează)

 4. Iata alegerea dumneavoastra / Here is your choice :
  Intel Online Personality
  Radu Dumitru

  A fost greu sa aleg dintre Petreanu si tine, iti apreciez munca prea mult ca sa nu te votez.

    (Citează)

 5. parerea mea esti doar un lingau care cerseste pentru a castiga mai mult , daca ai fi castigat fara sa cersesti , as fi avut respect asa esti doar o alta mizerie online!

    (Citează)

  • Wow, ce rapid poate trece un om de la mizerie online la a câștiga respectul cuiva! Trebuie doar să câștige ceva fără ca nimeni să nu știe că e înscris la un concurs!

     (Citează)

 6. Eu ti-o zic drept… te votez pentru Turul Burgerilor! :))

    (Citează)

 7. Votat Radu Dumitru! :)

    (Citează)

 8. Eu te-am votat pentru articolele complexe pe care le scrii si pt review-uri

    (Citează)

 9. b0$$ ! Zambeste, e gratis !

    (Citează)

 10. Votat :D sper sa câștigi!

    (Citează)

 11. Dragii mei, votati-ma!
  In rest nu ma adresez cu dragii mei, doar cand vreau voturi.
  Dragii mei.

    (Citează)

  • Păi da, un articol personal cere un ton ceva mai personal, că-i despre mine și mă adresez celor care-mi sunt cel mai apropiați din această comunitate, cei care sunt dispuși să facă un efort suplimentar fără alt motiv decât pentru că le place blogul.

   Când vorbim de telefoane, mă adresez unui număr mare de oameni care vin, citesc și pleacă. Poate nici nu știu ce citesc și unde, că au ajuns aici din Google. La acest articol cu siguranță nu va ajunge nimeni prin Google.

     (Citează)

 12. Ai un vot si de la mine. Bafta.

    (Citează)

 13. TATOV! In rest lista e un pic dubioasa, sunt nume care din punctul meu de vedere n-ar fi trebuit sa apara . Imaginati-va: “Dana Rogoz – personalitatea online a anului”

    (Citează)

 14. Îți mulțumim încă o dată pentru tot ceea ce scrii și încă un vot aici. :)

    (Citează)

 15. +1 si de la mine. Bravo pentru nominalizare si succes

    (Citează)

 16. Ai un vot si de la mine!

    (Citează)

 17. Succes

    (Citează)

 18. Gata ma, te votai ! Olteneste asa :)

    (Citează)

 19. +1 Bafta

    (Citează)

 20. Marius Serban

  10/09/2015 la 6:43 PM

  te-am votat!

    (Citează)

 21. Speră în continuare…

    (Citează)

 22. TATOV.
  Online personality…
  Intel? e de la inteligence?

  Apropo..cine e simona tache?

    (Citează)

 23. Vot și de la mine! Hai că meriți! :D

    (Citează)

 24. te-aş fi votat, dar la “premiul pentru cea mai activa prezenta din online-ul romanesc: persoana activa in mediul online care se exprima prin intermediul blogului si a retelelor sociale, persoana care a creat comunitati sau este recunoscuta drept o voce importanta intr-un anumit domeniu, cu impact in randul unor grupuri sau comunitati”
  cel mai bine corespunde Elena Băsescu :-)

    (Citează)

 25. Deorece am si ulei si zahar ma multumesc sa-mi raspunzi la o intrebare tehnica atunci cand o voi avea.

    (Citează)

 26. Votat :)

  traiasca nenea Profirescu .. parca el era cu Intel

    (Citează)

  • Uai, a trecut atât timp că vreo câteva secunde n-am știut la cine te referi. De Profirescu nu știu, n-am avut plăcerea, dar Burileanu era mare fan Intel, de fapt l-am și văzut la o conferință la sediul lor.

     (Citează)

 27. Te-am votat și eu, bravo

    (Citează)

 28. nwradu: Mai avem un hop de trecut: vă rog să mă votați în formularul de aici!

  Ai fi putut formula altfel , am aparut in topul respectiv , care vrea sa ma voteze , chestia cu dragii mei o fac doar din pasiune , Mai avem un hop de trecut: vă rog să mă votați în formularul de aici …… Pentru mine vb conteaza ! Nu suport falsitatea sunt curios daca exista un blog in lumea asta in care sa nu conteze partea materiala … e trist daca nu exista !

    (Citează)

 29. Dragii mei, dar nu e deloc scurta lista aia. Am dat la scroll de m-am plictisit…
  ps: te-am votat pentru ca din lunga lista esti singurul pe care il citesc zilnic.

    (Citează)

 30. Am votat.
  Îmi place blogul, mă binedispune şi mă inspiră,
  şi îmi place, ce mai…

    (Citează)

 31. Iata alegerea dumneavoastra / Here is your choice :

  Intel Online Personality

  Radu Dumitru

  Multa bafta ;)

    (Citează)

 32. E unii care troleaza aci’ cu minusuri..
  Meretzi deshteptilor si votati pe cine vreti voi (sau nu votati -e mai bine), nu mai spurcatzi aiurea unde nu va e locul…bhasishtilor!

  Radule, meriti pe deplin voturile!

    (Citează)

 33. Gata . Te-am votat Radule – dar sa nu ti se ridice la cap – sa ramai acelasi ! Mult Succes (care e treaba cu live blobbing asa scrie pe site)

    (Citează)

 34. Pfff… Enciu si cealalta? Rogoz? Mazilique, ce si-a adus aminte, pe un blog dedicat mancarii, de Expo 2015 la ani lumina de la deschidere si dupa ce ai vorbit tu pe larg? Dezamagitoare lista aia, juma` din ei ar trebui sa zboare. Si, eventual, sa zboare si de pe aici, ca sunt niste (muuulte) minusuri suspecte azi aici.
  Votat Radu.

    (Citează)

 35. @nwradu aaaa… nope! :P

    (Citează)

 36. Mulțumesc tuturor celor care m-au votat! Sunt prea multe comentarii ca să răspund sub toate, dar v-am citit cu plăcere comentariile și, cum s-ar spune pe un blog de femei, mă simt plin de energie după lecturarea lor!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus