un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O ofertă bună de bilete de avion spre Paris, Amsterdam și destinații exotice

2 Sep 2015  ·

TURISM  ·

7 comentarii

Dacă vă place să călătoriți, Airfrance și KLM au în această perioadă oferte foarte bune pentru destinații turistice mari.

Până să visăm la Singapore sau Sint-Marteen (unde aterizează avionul aproape de plajă, știți insula), vreau să vă atrag atenția asupra prețurilor pentru europa, adică:

  • Amsterdam de la 129 euro
  • Paris de la 159 euro

tarife dus-întors, toate taxele incluse. Găsiți detaliile pe airfrance.ro și klm.ro

Iată și restul ofertei, tot prețuri dus-întors cu toate taxele incluse:

DESTINAȚIA TARIFUL PROMOȚIONAL (euro)
DELHI 534
CAPE TOWN 699
JOHANNESBURG 599
BEIJING 499
SHANGHAI 499
KUALA LUMPUR 539
HONG KONG 529
SINGAPORE 569
PARIS 159
AMSTERDAM 129
SAO PAULO 649
POINTE-A-PITRE 499
SINT-MARTEEN 689
MIAMI 510
NEW YORK 554
BOSTON 554
TORONTO 605
MONTREAL 555
CANCUN 676
PUNTA CANA 699

Oferta are, desigur, niște termene și condiții.

Perioada de vânzare este până pe 15 septembrie pentru destinațiile din Europa, America de Sud, Caraibe și Oceanul Indian, până pe 22 septembrie pentru destinațiile din USA, Canada, Mexic, Africa și India, iar pentru Asia perioada se extinde până pe 29 septembrie.

Lista celor mai importante destinații promoționale este disponibilă mai jos. Tarifele sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Perioada de călătorie este până pe 31 martie 2016 pentru India, Africa și Asia, până pe 26 iunie 2016 pentru USA, Canada și Mexic și până pe 30 iunie 2016 pentru America de Sud, Caraibe și Oceanul Indian.

Nu scrie pe acolo, dar tarifele pentru Europa sunt valabile pentru călătorii în perioada 15 octombrie – 31 martie și o ședere de minim 3 nopți sau o sâmbătă. Poate că doriți să petreceți Crăciunul sau Anul Nou în vreo astfel de destinație, mai ales că în multe locuri din listă atunci e vară și perioada cea mai bună pentru călătorii, sau iunie în Caraibe sau Oceanul Indian.

    7 comentarii

  1. asta e ca aia cu minute nelimitate in retea, martea.

      (Citează)

  2. Si pe ryan air sunt oferte, 10-20E catre milano, bruxelles

      (Citează)

  3. Nu stiam ca la Sînmartin avionul aterizeaza pe plaja. Cred ca de fapt nici nu e aeroport. Si nici plaja !

      (Citează)

  4. Am cautat un bilet pentru Amsterdam pentru Revelion..si costa 153 EUR.
    Nu prea e la acelasi pret cu care se lauda ei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus