un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Lupte în lenjerie sexy

4 Sep 2015  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

V-am spus că-i admir pe americani pentru că au inventat sporturi spectaculoase, făcute nu musai pentru testarea limitelor corpului uman (asta a venit ulterior), ci pentru distracția spectatorilor. Exemple vedeți de la fotbalul american și până la NASCAR.

Mai nou văd că există și lupte în lenjerie. E cu femei, evident, și se luptă ca la wrestling, cu faze dure, dar nu pe viață și pe moarte. Și toate sunt îmbrăcate în lenjerie sexy.
lingerie_fc_1

lingerie_fc_2

lingerie_fc_3

Mai multe fotografii găsiți pe pagina oficială de Facebook. Avem și video!

Acesta a fost de pe pe site-ul oficial lingeriefc.com.

Acum, unde sunt miile de femei revoltate de așa ceva? Unde sunt manifestațiile stradale de amploare privind faptul că femeile sunt dezbrăcate la chiloți transparenți și puse să simuleze lupte, de parcă ar fi gladiatoare ce distrează clasa bărbătească? Unde sunt cele care să strige că asta e înjosnitor? Sau e empowerwing, că nu mai știu…

  12 comentarii

 1. Ha?

    (Citează)

 2. Parca nu are acelasi farmec daca ringul nu e umplut si cu jeleu.

    (Citează)

 3. Dacă-ți dă Dumnezeu o nevastă de-asta, ăla ești! :D

    (Citează)

 4. Sa va fie rușine, pe ce post se prinde?

    (Citează)

 5. Sunt un mare fan al box-ului si k1. Dar niciodata nu am putut sa urmăresc wrestling sau astfel de sporturi. Vroiam za zic ca nu vad finalitatea dar probabil as fi fost contrazis ca aici e vorba de finalizare nu de finalitate

    (Citează)

 6. De fapt cred ca sportul din linkul asta ar avea mai mult succes la public: http://www.ultimatesurrender.com/site/shoots.jsp

  Atentie NSFW, 18+, #sanuvaprindanevasta

    (Citează)

 7. DM:
  Dacă-ți dă Dumnezeu o nevastă de-asta, ăla ești! :D

  Meh nu-i trebuie antrenament asa de avansat , e suficient sa faca yoga si sa te prinda cand esti vulnerabil if you know what i mean .

    (Citează)

 8. sex sells

    (Citează)

 9. Bullshit… trebuie să fie în noroi, nu aşa !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus