un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filmul Angry Birds pare amuzant din trailer

27 Sep 2015  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

A apărut trailerul pentru filmul Angry Birds, deși acesta se lansează în 2016. Pare simpatic, s-ar putea să iasă bine.

Între timp, eu mă joc Angry Birds 2. Jocul e mișto, te prinde, chiar dacă sunt ceva modificări mari față de primele jocuri. De exemplu acum ai 5 vieți și durează 30 de minute ca să se refacă una. Când rămâi fără plătești către Rovio sau urmărești un clip publicitar pentru încă o viață. Poți alege ordinea în care lansezi păsările, dar și nivelurile sunt un pic diferite de câte ori le reiei, adică relieful general rămâne la fel, dar se mai schimbă mici detalii în cosntrucțiile ce trebuie dărâmate, precum poziția porcușorilor, tipul materialelor (și deci ce fel de pasăre vei folosi) șamd.

Cel mai enervant este când diferă așezarea și tipul porcușorilor. Există unul care se ridică de la sol cu un balon și plutește așa, deasupra nivelului, de multe ori forțându-te să pierzi o pasăre special pentru el.

Au apărut și tot felul de șmecherii, un fel de teleportoare care trimit pasărea în altă parte, iar majoritatea nivelurilor au un schepsis de-al lor, o metodă prin care trebuie să le abordezi pentru a avea succes, la modul “întâi distrug zona aia, care va cădea acolo și va distruge zona cealaltă, eliberându-mi calea către al treilea porcușor”. Nivelurile, 240 de la număr momentan, merg pe ideea “2 ușoare, unul greu”, iar din când în când ai câte un boss level, cu un porc mare pe care-l vei distruge mult mai greu. Grafica este mai îngrijită, iar animațiile chiar drăguțe.

Jocul se poate juca fără să dai vreun ban. Cele 5 vieți inițiale îți ajung pentru câteva niveluri, în funcție de cât de bun ești, iar apoi fie îl închizi și astepți să treacă timpul, fie privești câte o reclamă pentru noi vieți. Reclamele au fost, până acum, exclusiv la alte jocuri de mobil.

Deși jocul se loghează automat pe Google Play, ca să vă transfere progresul între diverse telefoane și tablete, că poate aveți mai multe, trebuie să vă logați în el și cu Facebook, dar e calm, nu postează nimic pentru voi, doar vă arată ce scoruri au făcut prietenii voștri.

Download: Google Play și Appstore.

angry_birds_2_05

    5 comentarii

  1. Sau dezactivezi functia de update la data/ora de la telefon/tableta, dai ora inainte cateva ore si gata, ai vietile din nou… :)

      (Citează)

  2. si daca n-ai facebook? il mai poti juca?

      (Citează)

  3. Alexandru Sendroni

    28/09/2015 la 10:12 AM

    nwradu:
    Da, dar nu vei putea transfera progresul prin niveluri către un alt telefon sau o altă tabletă, dacă vrei să continui acolo.

    Pai din cate mi-am dat seama, pe android poti cu Jocuri play. Nu trebuie neaparat Facebook.

      (Citează)

    • Nu și la Angry Birds 2. Am avut aceeași problemă, că l-am început pe un telefon pe care-l testam, am căutat pe net, s-a dovedit că ei prin Facebook salvează datele.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus