un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 5 august 2015

5 Aug 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

 

A fost anunțat câștigătorul unei călătorii în spațiu oferită de aparatele de ras Philips S9000. Florentin Marius Ruginosu va fi al doilea român care va ajunge în spațiu.

  4 comentarii

 1. stevie von derr

  05/08/2015 la 11:34 AM

  Marius, bre n-auzi, sa-ti dau o canistra si pentru mine ? Am auzit ca in afara e mai ieftin combustibilul.

    (Citează)

 2. Sa inteleg ca vrei niste kerosen?
  :)

  stevie von derr:
  Marius, bre n-auzi, sa-ti dau o canistra si pentru mine ? Am auzit ca in afara e mai ieftin combustibilul.

    (Citează)

 3. Un articol interesant pentru vazut evolutia procesoarelor Intel din ultimii 10 ani:
  http://www.techspot.com/article/1039-ten-years-intel-cpu-compared/

  Am ramas uimit sa vad ca procesorul meu Q6600 pe care l-am avut de la lansare pana anul trecut este depasit in aproape orice de cel mai ieftin Celeron G1820. Si eu care credeam ca sistemele din retail sunt niste gunoaie, acum am alta perspectiva.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus