un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 august 2015

20 Aug 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Oare numai mie imi suna urat noua denumire a androidului? Marshmallow…

    (Citează)

 2. Pentru creatorii de conținut (bloguri, site-uri de știri, etc.), aici puteți cere includerea articolelor voastre în Știrile Google:
  https://partnerdash.google.com/partnerdash/d/news#p:id=pfehome

    (Citează)

 3. googlenews??? pare un fel de yahoo news in care primeaza stiri ale unor insolventi pe care am o retinere in a le da crezare. Macar dincolo aparea si hotnews. Se pare ca cei ce au prins hatzurile poolitizeaza fara a-si da seama ca isi fac rau singuri, pe cheltuiala altora…RIP.

    (Citează)

  • Daca te uitat pe site inca 5 minute vedeai ca poti sa-ti alegi tu sursele si categoriile, si sunt cam toate acolo.

     (Citează)

 4. etk:
  uitai

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus