un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Nominalizați personalitatea anului în online (hint: pe mine!)

21 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

21 comentarii

Pe 2 octombrie are loc Webstock, cea mai mare conferință dedicată blogurilor și social media. A ajuns la a 8-a ediție, ceea ce mă face să mă simt foarte bătrân, dar în același timp să mă întreb ce naiba s-o fi discutat la prima sau a doua ediție.

Ca de obicei, voi fi prezent acolo și sfătuiesc toți bloggerii și toate persoanele din agenții sau companii interesate în social media și blogosferă să participe – este ocazia perfectă de a ne vedea față în față și de a forma o relație ceva mai adâncă, mai personală, decât un schimb banal de emailuri din când în când. Credeți-mă, face minuni să vezi că cei ce uzual sunt doar un text pe monitor sunt tot oameni normali (sau nu, după caz și păreri, dar de asta e bine să-i vezi cu ochii tăi).

Ediția de anul acesta aduce o noutate, publicul poate nominaliza și apoi vota Personalitatea Anului în mediul online, premiu oferit de Intel pe baza voturilor voastre. Recomandările se fac până la 30 august, votarea începe pe 2 septembrie și bănuiesc că se termină înainte de Webstock.

Puteți nominaliza pe cine vreți voi în formularul de înscriere.

Acestea fiind spuse, vă rog să mă nominalizați pe mine! Merit! Iată ce se spune în manualul de instrucțiuni:

persoanele care s-au remarcat prin activitatile lor in mediul digital in ultimul an: persoane care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta dinamica in retelele sociale, persoane care au creat comunitati si sunt recunoscute ca voci importante in domeniul lor, persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati.

That’s totally me! E ca și cum organizatorii s-ar fi gândit la mine, la blogul acesta, la discuțiile frumoase de pe aici și și-ar fi spus “băi, omul acesta merită un premiu!”. Și să nu-mi spuneți că n-am avut impact în rândul unor grupuri! Foarte mulți oameni s-au îngrășat mergând pe la burgerii recomandați sau gătiți de mine, așa că impactul este acolo, este palpabil, ba din când în când îl și apucă cineva și zice “dar de șunculița asta de pe burtă când scapi?”.

În fine, nominalizați-mă! Sau nominalizați pe cine vreți voi, desigur.

  21 comentarii

 1. Ai votul meu!

    (Citează)

 2. Done!
  P.S: Sper să câștigi.

    (Citează)

 3. TATOV.
  P.S. Te iei de manelishti, primesti comentarii de manelishti..

    (Citează)

 4. Răspunsul dvs. a fost înregistrat.

  Cu placere si keep up the good work.

    (Citează)

 5. Neaaaah, incerci sa ne iei la coarda sensibila. Zi, clar, ce avem de castigat NOI! Repede, pana nu expira termenul! :D

    (Citează)

 6. Demersul tau seamana izbitor cu numirea Consulului nostru la Marsilia, subiect “inventat” de Radu Banciu care s-a autopropus in aceasta in aceasta functie. Desi era un amestec de fictiune cu ironie, tipul ar fi facut fata cu brio.

    (Citează)

 7. NWRADU, not the blog we deserve but the blog we need :D

    (Citează)

 8. Răspunsul dvs. a fost înregistrat

    (Citează)

 9. Te-as nominaliza dar cred ca o fac degeaba Vorb-aia : le jeux sont fait rien ne va plus !

    (Citează)

 10. Te-as nominaliza dar cred ca o fac degeaba Vorb-aia : le jeux sont fait rien ne va plus !

    (Citează)

 11. nominalizat.succes!

    (Citează)

 12. votat!

    (Citează)

 13. Numai pentru că mi-ai recomandat să mănânc la Bacoa meriti direct să câștigi…

    (Citează)

 14. Voted!

    (Citează)

 15. pe cand un concurs pentru troll-ul anului ???

    (Citează)

 16. Am votat! :) succes!

    (Citează)

 17. Buhnici 4 life :)

    (Citează)

 18. mircea (primul)

  22/08/2015 la 3:23 PM

  Personalitate:))) tare

    (Citează)

 19. Să fie cu noroc. Şi şi dacă a fi să nu fie deci să fii “personalitatea online a anului”, pentru că un concurs desemnează doar un singur cîştigător, aka Webstoc, avem pe de altă parte un cîştigător indubitabil/b, mă refer la categoria grea: burgeeeeri !!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus