un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Discount Night începe la ora 20

26 Aug 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

Iată încă o promoție specială ce începe peste doar câteva ore: Flanco Discount Night, astăzi începând cu ora 20 și continuând pentru 12 ore. Campania are loc exclusiv online, pe pagina flanco.ro, așa că ar fi bine să aveți dinainte cont făcut acolo, în cazul în care sunteți în căutare de ceva anume.

Campania D-Night va avea reduceri la diverse produse din gama Flanco, incluzând probabil și unele uzuale pentru perioada “back to school” de acum. Mie mi s-a spus de:

  • telefoane Lenovo Z2 Pro și OnePlus One cu reduceri începând de la 15%
  • licențe Microsoft cu 70% reducere

Acum ceva vreme vă spuneam că sunt în căutarea unui televizor și a unui aspirator. Cu cel din urmă am rezolvat între timp, iar un televizor bun poate găsesc acum. Între timp l-am dus chiar pe al nostru în alt apartament, așa că am rămas fără televizor în living-room. Uitați-vă și după electrocasnice mici și mari, de obicei e sezonul lor, la fel și după telefoane și tablete ieftine pentru copii.

DESCOPERĂ OFERTELE D-NIGHT

flanco_discount_august


Acest articol promovează campania Flanco Discount Night.

    16 comentarii

  1. Discount night zici ? Mi-am aruncat ochii pe oferta d-night si n-am vazut niciun produs care sa aibe o reducere/discount semnificativ.Unele produse au preturi similare cu cele de la alte magazine, altele n-au nici macar 1 leu discount.Iar daca vrei sa-ti iei un tv mai ca lumea, de generatie noua, va trebui sa mai ai putin rabdare pana la BF adevarat.
    Si nu mai incerca sa ne influentezi cu mesaje subliminale sa ne luam televizor sau cine stie electrocasnice ca nu tine.Daca tu ai nevoie de asa ceva, e problema ta !

      (Citează)

    • Nu-mi vine să cred că am luat un televizor Ultra HD, Smart, 3D de 40 de inchi la 1500 de lei tot de la Flanco, la deschiderea Mega Mall, iar de atunci nu pot găsi un simplu Full HD la același preț.

      Nu cred că pot influența pe nimeni să-și ia un televizor dacă nu are nevoie, doar spuneam ceva personal, că-i blog, nu comunicat de presă.

        (Citează)

  2. dau click pe link si nu intra oferta…

      (Citează)

  3. Au o oferta buna la Microsoft Office 365 (89.90lei, redus de la 299). Am comandat.

      (Citează)

    • Stii ca e doar un abonament pe un an ?

        (Citează)

    • Păcat că-i varianta Personal, cu un singur abonament. Eu am 365 normal, cu 5 licențe. Dacă ar fi fost și aceea redusă măcar un pic, cumpăram una. A mea expiră în februarie, cumpăram de acum și activam noul cod în februarie.

        (Citează)

  4. thundermar:
    Stii ca e doar un abonament pe un an ?

    Da stiu, pana acum plateam 29 de lei pe luna, deci pretul e ok pentru mine.

      (Citează)

  5. Sunt oferte bune la Galaxy S6, Vibe X2, PS4, Office Personal și altele.

      (Citează)

  6. Bun si asta ca ghiozdan, ca tot e sezonul: http://www.flanco.ro/produs/86880

      (Citează)

  7. Eu am luat o boxă Bluetooth portabilă http://www.flanco.ro/produs/94449

      (Citează)

  8. Am cumparat produse de vreo 1300 lei in total…
    Sper ca ai primit comisionul, e posibil sa fi deschis in incognito mode, nu sunt sigur…

      (Citează)

  9. Nimic special – m-am uitat chiar de aseara . Preturi similare si cu “discount night” si fara discount . Oare ei nu se satura sa faca BF si Discount night in fiecare saptamana ?! Ca pe mine a inceput sa ma deranjeze …

      (Citează)

  10. Nu stiu voi, dar eu am luat un AC whirpool la 1045 lei, cu invertor. Mai ieftin de 1700 nu l-am gasit pe nicaieri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus