un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Articole interesante – 23 august 2015

23 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Vă dați seama că altădată, pe 23 august, era ziua României comuniste, sărbătorită cu parade militare, partid și mii de studenți scoși cu forța la aclamat?

  6 comentarii

 1. Paralaxele alea sint aiuritoare… cum se fac oare?

    (Citează)

 2. Sunt IMENS de surprinsa de chestia cu luna iulie. Unde sunt eu din contra, a fost cea mai friguroasa luna iulie cam de cand se tine evidenta, si nicaieri cica n-a fost temperatura medie peste 13.5 grade.

  Si nu-s in Australia, tot pe emisfera care are vara in august sunt :)

    (Citează)

  • Argumentul prostului. La mine a fost frig ieri/saptamana trecuta/luna trecuta, e clar ca nu exista incalzire globala…intelegi ceva din “medii globale multianuale”?

     (Citează)

 3. “Cel” mai bine platite actrite

    (Citează)

 4. Nicole Eggert e mai cazut. Restul se tin bine

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus