un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A fost deschis magazinul Nespresso din București

18 Aug 2015  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Magazinul Nespresso a fost deschis în București, după cum vă informam acum ceva vreme că se va întâmpla. Îmi plac magazinele Nespresso, au un adevărat concept “boutique” de vânzare a acelor capsule de cafea și a espressoarelor, și dacă aveți drum prin Calea Dorobanților nr. 210, intrați chiar și doar ca să vedeți magazinul.

Arată ca mai jos, spun fotografiile oficiale.

nespresso_bucuresti_1nespresso_bucuresti_2
nespresso_bucuresti_3nespresso_bucuresti_4

Orarul este L-S 10-20, magazinul include și o zonă de degustare a cafelelor, ca să încerci înainte să cumperi, te sfătuiesc oamenii care espressor este mai bun și care sunt diferențele între capsule. Magazinul se află vizavi de televiziune, probabil într-o vilă de acolo, iar online se poate comanda pe nespresso.com/ro/ro/

    22 comentarii

  1. Chiar au clienti astfel de magazine?

      (Citează)

    • Hoarde. Cele cu pastile oricum au mulți clienți în România, iar pentru gama Nespresso lumea comanda din străinătate sau lua de la magazinele care aduc așa ceva și pe la noi, oarecum neoficial.

        (Citează)

    • Comand de 3 ani din strainatate capsule pentru espressor. Toti cunoscutii mei stiau cand ajung in Paris ca trebuie sa imi cumpere capsule Nespresso de la magazinul din Champs Elysses.
      Maine ajung acolo ca mai am doar 12 capsule :)

        (Citează)

    • Poți să comanzi online.

        (Citează)

  2. Cel mai mult apreciez la Nespresso faptul că este lângă Horologer :)

      (Citează)

    • Nimeni nu stie ce e Horologer , probabil – ca si mine – dau pe Google . Si permite-mi sa te intreb de ce ca**t a trebuit sa imparti cu noi faptul ca apreciezi ca este langa o ceasornicarie elvetiana ?? Crezi ca agati gagici pe acest blog aruncand/strecurand acest detaliu printr-un comentariu ? Pt ca altfel CUI CREZI CA II PASA CA TU , UN ANONIM DE PE INTERNET , APRECIAZA FAPTUL CA UN MAGAZIN CU CAFELE E LANGA O CEASORNICARIE IN BUCURESTI ! u just went full retard ‘bro

        (Citează)

    • Cine știe, poate-i ceasornicăria lui…

        (Citează)

    • Wow, ce de voturi negative, să explic: Radu ştie motivul pentru care am făcut remarca asta aprent gratuită şi l-a spus mai jos. Probabil şi alţi 4-5 cititori comuni pe care-i avem, d-asta am făcut-o.

      Cât despre gibonul de mai sus care are 35 de voturi pozitive, are probleme de comportament. După ce s-a agitat pe aici a simţit nevoia să intre şi la mine pe blog să dea 2-3 mostre de caracter: http://i.imgur.com/UVfXR4q.png
      Aveţi grijă cui cântaţi în strună, ăsta pare genul de frustrat care împuşcă oamenii pe stradă pentru că i-a mers prost la locul de muncă.

        (Citează)

  3. pun pariu ca daca era langa un wc public nu era atat de apreciata :)

      (Citează)

  4. speedy.gonzales

    18/08/2015 la 4:38 PM

    ba da, era apreciata, mai ales daca te ia burta de la cafea :)

      (Citează)

    • cafeaua (si orezul simplu) te “strange” la burta…
      bine… nu se aplica in cazul in care ai baut iaurt cu bere

      ps. nu beau cafea… viata e destul de amara sa te poti trezi de dimineata

        (Citează)

    • nFo: cafeaua (si orezul simplu) te “strange” la burta…

      Nu, cafeaua este un diuretic ușor spre mediu, te scoate afară.

        (Citează)

  5. Alexandru Nestian

    18/08/2015 la 4:47 PM

    Noi avem Nespresso la birou si e placut sa ai o variatate mare de capsule din care poti alege, de la cele pentru cafele scurte la cele lungi aromate sau cele fara cofeina. Pentru cine apreciaza cafeaua si este dispus sa scaota din buzunar ceva mai mult pentru un espressor si pe capsule, atunci se merita.

      (Citează)

  6. Dolce Gusto e mai ieftina :)

      (Citează)

  7. nwradu:
    Cine știe, poate-i ceasornicăria lui…

    e chair a lui, no kidding

      (Citează)

  8. Dozatoarele TEC acum rebotezate.

      (Citează)

  9. Inteleg ca este foarte apreciat si are o cafea destul de buna..dar merita investitia
    intr-un sediu fizic intr-o zona destul de scumpa + angajati si ce mai implica un magazin cand puteau foarte usor sa vanda pastilele online sau in magazine cum face dolce gusto. Expresoarele la fel, le poate vinde online sau prin magazinele uzuale (Altex Flanco E-mag etc). Just saying

      (Citează)

    • Ăla nu-i sediu scump. În orașele mari ale Europei au magazine pe principalul bulevard comercial și turistic, lângă Louis Vuitton și Gucci. Așa e brandul și politica de a face magazine.

        (Citează)

  10. Ma bucur ca avem intr-un final si acest gen de Nesspresso in Romania. Preturile capsulelor sunt foarte ok, apropiate de cele de “afara”.

    @nwradu poza 5 din galerie este intentionat lasata acolo sau e un bug? :)

      (Citează)

  11. Cât despre gibonul de mai sus care are 35 de voturi pozitive, are probleme de comportament.

    54 voturi pozitive suckere

      (Citează)

  12. nFo:
    cafeaua (si orezul simplu) te “strange” la burta…
    bine… nu se aplica in cazul in care ai baut iaurt cu bere

    ps. nu beau cafea… viata e destul de amara sa te poti trezi de dimineata

    La cate stii despre cafea… :) Cand o sa cresti mare, o sa se dezvolte papilele gustative (sau nu) si o sa descoperi ca amarul este bun pentru tine.
    Daca ai noroc, vei aprecia si poate vei si recunoaste, diferentele subtile intre diferite soiuri de cafea, cacao, ceai negru si verde care sunt fundamental… amare!

    Altfel, magazinul e pus ca dracu’ intr-o zona fara nici un loc de parcare. Mai bine-si deschideau un butic in mall – daca vroiau sa vanda. Asa, au combinat sediu/casa cu un magazin ca sa reduca costurile. Zgarciti bre’!

    PS Gibonul are acum 55 de voturi! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus