un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iStyle a deschis un nou magazin în mall Vitan

13 Jun 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

17 comentarii

Al cincilea magazin iStyle, al treilea din București, se deschide astăzi în mall-ul din Vitan, la parter în aripa nouă. Au niște oferte la deschidere, inclusiv iPhone 4S la 999 lei, dar probabil trebuie să vă grăbiți ca să le prindeți.

Magazinul nu vinde numai produse Apple, deși sunt certificați pentru asta. Am văzut acolo și:

  • căști Beats (deja prezente și în Apple Store-urile din lume), Sennheiser și alte branduri mari.
  • GoPro-uri și accesorii.
  • accesorii și huse.
  • boxe Bowers & Wilkins, Bose, Harman/Kardon, JBL și altele.
  • Office pentru Mac.
  • accesorii fitness Adidas, Nike+, Fitbit.
  • produse Parrot, inclusiv drone și Flower Power.

În fine, cam tot ce-i pe site-ul istyle.ro. De la iStyle mi-am luat iPod-ul Classic, acum vreo 6 ani; încă funcționează ca-n prima zi.

Magazinul arată ca mai jos:

La deschiderea pentru presă și bloggeri au fost și tot felul de vedete pe care nu le cunoșteam, pentru că fug de muzica românească precum politicienii de DNA, dar n-au făcut nimic decât să stea pe acolo și să se fotografieze cu căști pe urechi și iPhoane în mână. A fost o adevărată provocare să facem fotografii în care să se vadă magazinul. Nu înțeleg care a fost rolul lor acolo, având în vedere că cei care participăm de obicei la astfel de lansări suntem deja destul de expeditivi, vrem doar fotografii, micul discurs despre de ce ne-am adunat acolo și gata, hai la treabă că avem destulă. Mă îndoiesc că le va pomeni cineva măcar numele, dacă le-or ști.

    17 comentarii

  1. hehe… si eu classicul tot de la ei, nicio problema, dar cand pe displayul macbookului au aparut niste “pete” (nu stiu cum altfel sa le numesc, s-a intamplat acum 3 ani), fiind in garantie, l-au primit in vederea schimbarii displayului, au inregistrat cererea mea, au zis ca dau spre apple sa le aprobe, dar exista o mica sansa ca apple sa nu aprobe schimbarea display in garantie si ca atunci voi interveni eu pe fir sa vorbesc cu apple sa-mi sustin cazul pt schimbarea display (ca si cum macu il cumparasem de la magazinul din colt, nu de la ei)…. de atunci intru la ei in magazin doar sa ma uit la produse si le cumpar din alta parte.

      (Citează)

  2. N-aș vrea să fiu cârcotaș, dar magazinele iStyle în București sunt după cum urmează: Națiunile Unite, Băneasa Shopping City, AFI și mai nou Mall Vitan. Deci, da, acesta a fost al treilea deschis în București…

    În rest.. aștept (probabil în van) un Apple Store și la noi.

      (Citează)

  3. iPod shuffle are tot pret exagerat!!!

      (Citează)

  4. “iPhone 4S la 999 lei, dar probabil trebuie să vă grăbiți ca să le prindeți.”

    :)))) urmează sa fie lansat ios9 și tu recomanzi cititorilor unui cvasi blog despre tehnologie sa se grăbească pentru a cumpăra un telefon care sughite la ios7?

      (Citează)

  5. castile Beats sunt foarte supraevaluate.

      (Citează)

  6. au zis ca dau spre apple sa le aprobe, dar exista o mica sansa ca apple sa nu aprobe schimbarea display in garantie si ca atunci voi interveni eu pe fir sa vorbesc cu apple sa-mi sustin cazul pt schimbarea display (ca si cum macu il cumparasem de la magazinul din colt, nu de la ei)….

    Asa am patit si eu cu Macul nevestii, de atunci evit orice reseller roman de aifoane, aipaduri, macuri sau mai stiu eu ce.

      (Citează)

  7. > iPhone 4S
    > 999 lei

    Telefon din 2011 care costă zecemilioane?

      (Citează)

  8. Din ultimul paragraf al articolului reiese ca prezenta la eveniment a “vedetelor” din muzica romaneasca a periclitat farfuria cu piscoturi destinata blogerilor si ziaristilor. Concurenta asta..

      (Citează)

  9. alexa:
    hehe… si eu classicul tot de la ei, nicio problema, dar cand pe displayul macbookului au aparut niste “pete” (nu stiu cum altfel sa le numesc, s-a intamplat acum 3 ani), fiind in garantie, l-au primit in vederea schimbarii displayului, au inregistrat cererea mea, au zis ca dau spre apple sa le aprobe, dar exista o mica sansa ca apple sa nu aprobe schimbarea display in garantie si ca atunci voi interveni eu pe fir sa vorbesc cu apple sa-mi sustin cazul pt schimbarea display (ca si cum macu il cumparasem de la magazinul din colt, nu de la ei)…. de atunci intru la ei in magazin doar sa ma uit la produse si le cumpar din alta parte.

    Sa stii ca sunt sanse sa nu fie problema cu iStyle. Si eu am ceva similar (se desprinde coatingul mat de pe display) cu un MBP aici in Amsterdam si nu e considerata problema de garantie.

      (Citează)

  10. Inca o data, iStyle nu este autorizat sa vanda telefoane iPhone: https://www.apple.com/ro/buy/
    Deci nu stim provenienta, calitatea si unde se face garantia pentru acel 4S la 10 milioane.

      (Citează)

  11. George:
    N-aș vrea să fiu cârcotaș, dar magazinele iStyle în București sunt după cum urmează: Națiunile Unite, Băneasa Shopping City, AFI și mai nou Mall Vitan. Deci, da, acesta a fost al treilea deschis în București…

    În rest.. aștept (probabil în van) un Apple Store și la noi.

    Națiunile Unite cică e centru service acum.

      (Citează)

  12. Gaelex:
    Inca o data, iStyle nu este autorizat sa vanda telefoane iPhone: https://www.apple.com/ro/buy/
    Deci nu stim provenienta, calitatea si unde se face garantia pentru acel 4S la 10 milioane.

    Și, de curiozitate, ai făcut click pe linkul către Apcom de pe site-ul Apple, ca să vezi ce scrie acolo despre iStyle?

      (Citează)

  13. gab:
    “iPhone 4S la 999 lei, dar probabil trebuie să vă grăbiți ca să le prindeți.”

    :))))urmează sa fie lansat ios9 și tu recomanzi cititorilor unuicvasi blog despre tehnologie sa se grăbească pentru a cumpăra un telefon care sughite la ios7?

    Flo:
    > iPhone 4S
    > 999 lei

    Telefon din 2011 care costă zecemilioane?

    Bine ați venit în lumea Apple! N-ați mai văzut-o până acum?

      (Citează)

  14. gogu:
    castile Beats sunt foarte supraevaluate.

    Ca preț sau calitate audio?

      (Citează)

  15. gigi:
    Din ultimul paragraf al articolului reiese ca prezenta la eveniment a “vedetelor” din muzica romaneasca a periclitat farfuria cu piscoturi destinata blogerilor si ziaristilor. Concurenta asta..

    Nu, au fost destule macarons pentru toată lumea. Parcare, însă, am găsit mai greu, a trebuit să merg vreo 8 metri până la intrarea în mall.

      (Citează)

  16. Flo:
    > iPhone 4S
    > 999 lei

    Telefon din 2011 care costă zecemilioane?

    De la android ce-ti iei cu 1000lei nou? Vreun S3 sau o prastie de mini? Tot acolo iesi.

      (Citează)

  17. @Alex: O praștie de Mini care măcar are 4G și e lansat acum doi ani, nu în 2011. Galaxy S4 Mini e 800 de lei fără să fie “la ofertă” spre deosebire de 4s-ul ăla. Nu am stat să caut alternative, dar sunt sigur că nimeni în deplinătatea facultăților mintale n-ar lua un produs de anticariat la banii ăia.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus